Sm dominant sex zoeken


sm dominant sex zoeken

Bi man zoekt shemale sex gratis

De andere is om er in te gaan zitten, de motor te starten en er mee wegrijden. Dat laatste is iets ingewikkelder en vergt meer inzicht in hoe een auto werkt, maar is uiteindelijk wel een veel makkelijker manier.

Ik heb het gevoel dat zij heel vaak en dan niet alleen naar mij toe voor het duwen kiest, hetgeen haar erg veel energie kost. Als je gedrag van mensen wil beïnvloeden dan is het belangrijk om de juiste hefboom te vinden.

Maar het lijkt heel vaak of zij niet opzoek wil gaan naar die hefboom en dan maar duwt op een manier die haar het beste lijkt, hetgeen heel vaak een aafrechts effect heeft. In plaats van dat mensen in de juiste richting bewegen, gaan ze zich juist verzetten. Zelf denk ik dat bij veel mannen, seks een zeer krachtige hefboom is. Ik heb ook het idee dat veel vrouwen er moeite mee hebben om dit in te zien, omdat seks bij henzelf meestal geen hefboom is.

Ik heb het idee dat ik haar heel vaak wijs op de hefboom die er is, en haar uitleg om die te hanteren, maar dat ze niets doet. Het is alsof ik haar in een auto laat zitten en alles uitleg en haar vraag om de auto te starten en dat ze vervolgens er alleen maar naar kijkt, uitstapt en probeerd de auto te gaan duwen.

Vaak ook heb ik het gevoel dat ik mijn toewijding aan haar aanbied op een presenteer blaadje en dat het enige wat ze hoeft te doen, is het op te pakken, maar dat ze dan niets doet, het net lijkt of ze er blind voor is. Soms pak ik haar hand beed om haar te helpen het te pakken, maar dan heb ik het gevoel dat zij het niet pakt, maar dat ik het met haar hand gepakt heb.

Af en toe drijft het mij tot wanhoop. Het is echt niet zo dat ik verwacht dat ze tien keer per week initiatief neemt tot seks. Het gaat mij ook helemaal niet om het fysieke aspect. Ik zou graag willen dat ze me op een gerafineerde manier zou opwinden en me op die manier zou manipuleren om dingen te doen voor haar.

Dat ze mij seksuele energie gebruikt en ombuigt zodat ik die energie nuttiger kan gebruiken. Ik geloof dat die seksuele energie van mannen zo'n bron krachtige bron is voor een gelukkige relatie, maar dat er maar weinig vrouwen zijn die die bron weten te gebruiken. Soms denk ik dat het zou helpen om haar te laten zien hoe een vrouw een man onder controle kan nemen door middel van seks.

Ik ben wel eens op zoek geweest naar een DVD of een video waarop dit te zien is. Maar ik heb nog niets gevonden wat daar aan voldoet. Het meeste FemDom materiaal vind ik nogal extreem, met een zeer hoog pornografisch gehalte. Ik zoe eigenlijk iets erotieks, waarbij het gaat om het machtspel, in plaats van het expliciet tonen van de daad. Ik heb ook nog geen normale speelfilm gevonden waarin het thema van de dominante vrouw naar voren komt, terwijl er wel voldoende filsm zijn waarin het thema van de onderdanige vrouw aan de orde komt.

Ik denk bijvoorbeeld aan "Eyes wide shut" van Stanley Kubrick. Ik kan je dagboek niet vinden? Ik heb wel het contract gezien. Als ik je bovenstaande uitwijding lees en het contract goed bekijk, kom ik bijna tot het idee dat je vrouw misschien wel helemaal geen Domme is.

Hoe uitgebreid hebben jullie het hier over gehad? En waarom zoek je alleen naar films met de vrouw als dominante? Ik krijg het gevoel dat ze blijft steken bij het vatten van wat het algemene gevoel van BD behelst. Ik ben zelf een heel vrouwelijke vrouw, maar kan ook zeker ideeen opdoen door met een mannelijke Dom te praten of een mannelijke Dom in een film te zien.

Aangezien het bij jou en bij mij ook niet gaat om het torturen ansich maar voornamelijk gaat om de dominante uitsraling en de acties die daaruit voortvloeien maakt het geslacht van de Dom waar je naar kijkt volgens mij minder uit. Hebben jullie The Secretary gezien? Wat betreft het niet mogen kijken naar vrouwelijk bloot op inet en in andere bronnen. Dat herken ik bij mezelf ook. Dat is iets heel dubbels in mijn vanilla relatie. Aan de ene kant onderneem ik geen initiatief en aan de andere kant wordt ik jaloers als hij dan maar via andere wegen aan zijn gerief komt.

Ik heb daar ook nog geen oplossing voor kunnen vinden. Dat is een onzekerheid die bij mezelf ligt. Ik krijg ook steeds meer het gevoel dat dit een 'probleem' is dat in haar binnenste een oorsprong vind. Om te kunnen weten hoe je haar zover krijgt zal ze toch zelf moeten gaan doen, kun jij haar niet toe brengen om de auto te starten i.

Dan heb ik nog een laatste idee Misschien is het een idee om haar deze thread te laten lezen en dan te laten kiezen of ze misschien ZELF contact met mij op zou willen nemen. Dag ridder, Ik kan je vrouw wel een beetje volgen. Ook ik zit in een situatie dat mijn lief graag zou zien dat ik me dominanter opstel. Ik vind dat soms best wel moeilijk. Hij verteld mij zijn wensen, fantasieën, dromen, en ik probeer daar vanuit mijn manier en kunnen zo goed mogelijk invulling aan te geven.

Ja dit lijkt er inderdaad op dat hij de kar duwt. Langzamerhand ben ik ook bezig mezelf meer te ontwikkelen en probeer ik zo af en toe wat uit. Misschien dat ik dan ooit leer hoe ik óp de kar kan plaatsnemen en hem zelf in beweging krijg. Ook mijn lief is meer gevoelig voor een subtiele aanpak dan voor pijn. Controle van zijn seksuele energie probeer ik aan te wenden voor zaken die in huis moeten gebeuren. Het niet afhandelen van de opgedragen taken taken worden trouwens in overleg vastgesteld kan, als ik dat wil, gestraft worden met een verbod tot snooker kijken, maar net zo goed tot een verbod om klaar te komen terwijl ik hem wel tot het uiterste zal plagen om hem tóch over dat randje te krijgen.

Daarnaast geniet ik er van om mijn lief op bed te leggen, hem van top tot teen te verwennen, kriebelen, strelen, masseren. Welke dominantie daarin schuilt? Nou, hij krijgt dan bijvoorbeeld de opdracht om, wat ik ook doe, niet te bewegen en geen geluid te maken. Doet hij dat wel, dan stop ik subiet waar ik mee bezig ben. Het gevoel van macht dat daarmee gepaard gaat, geeft mij een enorme kik, zonder dat er pijn of vernedering aan te pas komt.

Het advies van Lamondra om je vrouw deze draad te laten lezen lijkt me een goed advies. Lamondra, ik denk dat ik zelf ook maar eens contact met je opneem, voor ideeënuitwisseling, en ridder, je vrouw is van harte welkom om ook met mij contact op te nemen en jijzelf mag dat natuurlijk ook. Weet je dat er ook speciale Femdom yahoo groepen bestaan? Ik zelf beheer er één van met ca 90 Dominante Dames uit Nederland en België als lid.

Wij wisselen veel informatie uit en hebben ook een uitgebreide 'linken' bibliotheek over allerlei onderwerpen. Als je meer wilt weten, mail je me maar. Persoonlijk denk ik ook dat er weinig mensen zijn die op alle vlakken dominant zijn of op alle vlakken onderdanig.

Ik heb zelf geen fetish om vrouwenkleding te dragen, maar traditionele vrouwenkleding heeft in het algemeen wel een softere uitstraling en ik kan me voorstellen dat ik dat zou dragen als contrast met de stoere stijl van mijn vriendin. Als man zou dat toch vernederend en onderdanig voelen. Dit klinkt natuurlijk belachelijk omdat het tegen onze cultuur ingaat maar het is meer een omdraaien van de traditionele jaren 50 toen mannen dominant waren en vrouwen onderdanig en dienstbaar.

PartlyCloudy woensdag 5 september Ikzelf ben doorgaans helemaal niet dominant in bed, maar er is een kleine fantasie die ik heb die wat dominanter is. Soms, als ik bovenop met de man neuk, dan fantaseer ik erover hoe het zou zijn om hem in het gezicht te slaan. Maar daar fantaseer ik enkel over bij dominante mannen. Dus ik denk niet dat ik dat fantaseer omdat ik dominant wil zijn, maar eerder omdat het uitdagend is. En omdat ik nieuwsgierig ben.

Ik vraag me af hoe het in het gezicht geslagen worden zich zou mengen met de seksuele opwinding en de dominante gevoelens van de man waarmee ik neuk. Zijn er hier dominante mannen die me kunnen vertellen hoe ze zich daarbij voelen of zouden voelen? Maar met seks vindt ik het heerlijk om dominant te zijn. Eerst niet totdat me vriend het vroeg, begon met rollenspelletjes. En nu ben ik vaan zijn meesteres, ook al vindt ik slaafje ook af en toe heel lekker.

Maar daarbuiten ben ik eerder het lieve, meegaande type. Pff, lastige vraag, vooral voor een subje. Ik denk dat een dominante man het niet prettig zal vinden om in zijn gezicht geslagen te worden omdat hij dan wellicht het gevoel heeft dat de rollen omgedraaid zijn en hij gedomineerd en vernederd te wordt door zijn subje.

Misschien slaat hij je zelfs wel terug, al hoeft dat natuurlijk niet vervelend te zijn: Ik ben benieuwd wat een D hiervan vindt. Daarbij moet dan wel gezegd worden dat de Dominante vrouwen ver in de minderheid schijnen te zijn en het ook nog maatschapelijk onaanvaard is om een dominante vrouw te zijn met een onderdanige man. Oké sorry, ik lees nu de rest en het is wat ongenuanceerd. En ik heb een beperkt inzicht in de SM wereld.

Maar ik kan me echt niet voorstellen dat een dominante man in bed meer maatschappelijk aanvaard zou zijn dan een dominante vrouw. Maargoed, waarom wil je dit weten? Ik ben in het dagelijkse leven alles behalve dominant. In bed ben ik wel dominant. Ik heb graag de leiding, ga in tegen zijn pogingen, handboeien enzo zijn erg leuk Mijn vriend vindt dit helemaal het einde, dus ja.. In onze relatie is het mijn vrouw die Dominant is.

Zij bepaald wanneer en hoe wij sex hebben. Hier genieten wij beide enorm van. Zij bind mij regelmatig vast en ik ben ook door haar gekuist. Met de dagelijkse gang van zaken in huis laat zij mij regelmatig subtiel merken wie er hier in huis de baas is.

PartlyCloudy schreef op 05 september Anonymous zondag 10 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Deze week in VIVA. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt?

Dat is bij ons dagelijkse kost.sm dominant sex zoekenHoe uit zich dat dan in jullie relatie? Voor een geintje wil ik best wel een beetje bitchy doen hoor. En pijn is fijn kan soms ook opgaan, dus dan wil ik best wel effe goed aan zijn tepels draaien of een subtiel rukje aan zijn ballen geven. Om zeg maar zijn zenuwen even op scherp te stellen.

Maar om mezelf nou helemaal in kaplaarzen te heisen en met zwepen hem te dwingen mijn voeten te kussen? Nee, dat is bepaald niet mijn stijl.

Ik vind het doorgaans heerlijk om goed genomen te worden door een man die weet wat hij wil. Overigens ben ik in het doorsnee leven voor een vrouw redelijk dominant denk ik.

Wat dat betreft heb ik een aantal 'mannelijke' eigenschappen redelijk goed doorontwikkeld en ben ik niet op mijn mondje gevallen. Mijn man is overigens net zo dominant, dus we neigen er beiden naar om kapiteintje te willen spelen.

Friia dinsdag 24 januari Maatschappelijke dominantie bij vrouwen wordt wat minder geaccepteerd, maar dat is al gezegd.

Seksuele dominantie bij vrouwen wordt nog minder geaccepteerd. En seksuele onderdanigheid bij mannen wordt nauwelijks geaccepteerd. Maar hierbij moet ik wel opmerken dat ik dan "echte" dominantie bedoel.

Wat je vaak in kinky porno ziet waarin de vrouw dominant is , is dat ze moeilijke laarzen en corsetten en kleding etc. Die vorm wordt wel vaak redelijk openlijk over gefantaseerd nou ja, zonder de penetratie dan. Dus dat telt niet vind ik. Waar ikzelf dan meer aan denk, is een man berijden vb.

Dat is dan wel vrij soft nog. Maar goed ik denk dus dat veel vrouwen het niet boeit omdat ze dat porno-idee er bij hebben. Dat is dus een maatschappelijke wisselwerking. Overigens ben ik het niet helemaal eens met je opmerking dat mannen fysiek sterker zijn. Ze hebben idd meer spierkracht tegenwoordig overigens bijna enkel nog handig bij huishoudelijke taken maar aangezien hun genitaliën aan de buitenkant zitten kun je ze heel makkelijk pijn doen en theoretisch gezien zelfs onvruchtbaar maken met één rake trap.

Friia schreef op 24 januari Dat ben ik binnen het kader van mijn vraagstelling met je eens. Ik val ook op dominante vrouwen en heb soms het gevoel dat ik in een ´verkeerde´ wereld ben geboren, waar mannen een dominante rol spelen, terwijl ik dat juist graag omgekeerd zou zien.

Ik heb sinds ik me kan herinneren onderdanige gevoelens naar vrouwen toe gehad en ik zou graag een relatie hebben waarbij de vrouw letterlijk en figuurlijk de broek aan heeft. Dat betekent dus dat haar wil wet is en de dienende en huishoudelijke taken voor mij zijn. Kleding speelt daarbij voor mij ook een rol, ik val voor vrouwen die er wel heel vrouwelijk uitzien lang haar, subtiele makeup maar wel stoer gekleed zijn, leren jasje, hoge laarzen, jeans etc.

Ik heb zelf geen fetish om vrouwenkleding te dragen, maar traditionele vrouwenkleding heeft in het algemeen wel een softere uitstraling en ik kan me voorstellen dat ik dat zou dragen als contrast met de stoere stijl van mijn vriendin. Als man zou dat toch vernederend en onderdanig voelen. Dit klinkt natuurlijk belachelijk omdat het tegen onze cultuur ingaat maar het is meer een omdraaien van de traditionele jaren 50 toen mannen dominant waren en vrouwen onderdanig en dienstbaar.

PartlyCloudy woensdag 5 september Ikzelf ben doorgaans helemaal niet dominant in bed, maar er is een kleine fantasie die ik heb die wat dominanter is. Soms, als ik bovenop met de man neuk, dan fantaseer ik erover hoe het zou zijn om hem in het gezicht te slaan. Maar daar fantaseer ik enkel over bij dominante mannen. Dus ik denk niet dat ik dat fantaseer omdat ik dominant wil zijn, maar eerder omdat het uitdagend is. En omdat ik nieuwsgierig ben.

Ik vraag me af hoe het in het gezicht geslagen worden zich zou mengen met de seksuele opwinding en de dominante gevoelens van de man waarmee ik neuk. Zijn er hier dominante mannen die me kunnen vertellen hoe ze zich daarbij voelen of zouden voelen?

Maar je kunt ze niet zien, want je ogen zijn verbonden met een lange, zwarte blinddoek. Je armen zijn hoog geheven, zachte, maar toch sterke lederen boeien houden je polsen gevangen en je voeten staan een stukje uiteen, dankzij een spreidstang. Zo sta je daar, zinderend van spanning, je hart bonst, want je kunt horen Durf jij v eindelijk met BDSM te beginnen? Durf jij jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden? Je gevoelens van onderdanigheid te gaan ervaren op een manier die jij voor ogen hebt?

Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Opwinding als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij je kan verweren.

Je voelt spanning bij het idee van spanking als straf, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te Of je nu heel ervaren bent of juist totaal niet, of je nu nog heel jong bent of wat ouder. De kern is de overgave, het loslaten van de dagelijkse wereld en het jezelf onder laten dompelen in een spel dat wellicht tot dan toe alleen in jouw fantasie heeft bestaan.

Maakt de gedachte om gedeeltelijk of geheel naakt vastgebonden te zijn, blinddoek, boeien, spreidstang, je opgewonden? De wetenschap dat je Leuk meisje of vrouw gezocht Spontane gezellige ondernemer van 50, donker blond blauwe ogen, single, Hou van veel gezelligheid, spontaniteit, positiviteit, uit en thuis, Samen veel plezier maken en leuke dingen ondernemen.

Zoek een lat relatie. Zoek een leuke vrouw of meisje die zich daar in kan vinden. Jij zeer verzorgd, modieus, gezellig, spontaan, hou jij ook van restaurantjes, gezelligheid , terrasje, zon, strand, wijntje! Wie heeft er ook zin om er een Ervaren Meester zoekt on ervaren, beginnende sub v Wat als jouw stoutste dromen eens uit zouden komen?

Zou je dan liggen fantaseren over machteloosheid? Over vastgebonden zijn, naakt, geblinddoekt, de handen en lippen van een Meester die sensueel over je huid heen gaan? Woorden die in je oren gefluisterd worden en je rode koontjes bezorgen? Of droom je misschien wel over zwepen, flogger, paddles? Over lederen of metalen boeien?

Over orgasmecontroles, regels, een wereld waarin jij hebt Jouw eerste voorzichtige stappen binnen BDSM? Al langer fantaseer jij over bepaalde facetten van BDSM, de machtongelijkheid, het gevoel niets in te kunnen brengen, een stukje vernedering, onderwerping, pijn ervaren wanneer je straf verdient, als lustobject gezien worden, jezelf over moeten geven aan een ander. Bondage, blinddoek, tepelklemmen, boeien, spanking, je in bepaalde houdingen moeten tonen Je vind het vreemd dat jij dit zoekt, dat het je opwind, je bent er bang voor, jouw Onderdanig sletje gezocht Dag dames, meiden Hier Dominant van 39jr, zoekende naar Ik ben een Dom, en vooral Daddy Dus hou je ervan om de controle los te laten?

Je helemaal over te geven? Laat dan van je horen! Stuur me een berichtje, vertel wie je bent, hoe je eruit ziet, en hoe onderdanig je jezelf Laat een compleet nieuwe wereld voor jou opengaan.. Soms droom je over dingen waar je met niemand over kunt praten. Droom je over machteloosheid, vastgebonden worden, geblinddoekt, jezelf weten in de handen van een Meester die met jou doet wat hij wil.

Een Meester die jou tot in het diepst van jouw wezen kan raken, die jou het gevoel geeft dat jij en alleen jij het middelpunt bent van een ongeremde lust.

Thuisontvangst weesp jongen zoekt sex


sm dominant sex zoeken