Milf zoekt erotheek hengelo gastenboek


milf zoekt erotheek hengelo gastenboek

Hij stootte nog even door en trok toen zijn pik terug, gaf haar een tikje op de billen en trok zijn condoom af en vertrok richting de koffie. Haar kut bleef niet lang zonder pik. Het slipje werd eerst even uitgetrokken en terwijl ze nu weer op haar rug lag stootte een dikke pik in haar kut. Ze trok twee pikken heerlijk spuitend klaar.

Een man was nu over haar gezicht gaan liggen terwijl hij zijn pik diep in haar mond klaar neukte, het hete zaad liep uit haar mondhoeken. Er werden een paar doekjes aangereikt en met een kusje op haar wang bedankte de man. Ook de twee op Mieke tieten klaargekomen mannen veegden hun zaad netjes op en bedankten Mieke. Even iets drinken en al snel werd een bekertje water aangegeven door een van de zorgzame mannen. Ik zat volop van het sexspel van Mieke en haar mannen te genieten.

Er bleven ook telkens nog mannen binnenkomen, de meesten naakt, maar toch ook altijd nog mannen die hun kleren aanhouden. Het mag natuurlijk, het is geen naaktdag maar toch… Een van de mannen met de kleren nog aan gaat gelijk bij binnenkomst richting Mieke. Nu Mieke wat gedronken heeft gaat het feest verder. De derde pik van de middag schuift haar kut in en de man begint gelijk keihard te rammen. Mieke kreunt het nu uit en de man die zijn pik in haar mond wil stoppen wordt tegengehouden, ze kreunt zo hard dat ze hem nu even niet in haar mond kan hebben.

De neukende man kreunt nu ook volop en het roept uit dat hij gaat komen en gelijk spuit hij zijn condoom vol. Trekt zijn pik uit Mieke en vertrekt. Geen dank je wel, zegt nog een van de mannen, maar hij is al vertrokken. Mieke zit nu even rechtop op de rand van het bed en de man met kleren aan grijpt zijn kans. Broek een open en een stukje naar beneden en met een dwingend gebaar drukt hij Mieke hoofd in de richting van zijn stijve pik.

Gretig als ze is begint ze hem te pijpen, maar nog voor ze goed bezig is trekt hij zijn pik uit haar mond en spuit over haar gezicht en tieten. Dank je, hij loopt weg Mieke toch een beetje beduusd achterlatend. Van één van de mannen krijgt ze een doekje om het zaad af te vegen. De man van het doekje gaat nu op zijn knieën voor Mieke zitten en duwt haar voorzichtig achterover. Zo heeft hij perfect zicht op haar natte kut.

Hij gaat haar eens lekker beffen. Terwijl hij aan het beffen is stopt de man die naast haar zit eerst een dan twee en vervolgens drie vingers in haar kut en begint als een dolle te vingeren. De beffende man gaat iets opzij zodat ze goed gevingerd kan worden. Hij bewerkt nu haar klitje en je hoort de kut soppen.

Onder luidt gekreun komt ze klaar en het is een natte boel geworden, een doekje is niet voldoende en een handdoekje biedt uitkomst. Het bed wordt drooggemaakt en ook Mieke, die op dat moment nog wordt onder gespoten door een heerlijk klaarkomende pik, heeft besloten dat het even genoeg is.

Eerst koffie, sommige mannen kijken teleurgesteld, anderen geven haar groot gelijk. Mieke gaat nu met haar vriend naar boven, de mannen achterlatend met de vraag komen ze nog terug of gaan ze weg? Ik zit nog heerlijk op het bankje aan mijn pik te trekken en langzaam maar zeker vertrekken de meeste mannen weer.

Er zit een man tegenover me en hij geeft een compliment over mijn pik. Die is zeker wel geliefd bij zowel mannen als vrouwen zegt hij nog. Ik zeg hem dat ik er tevreden mee ben en ik geen klagen heb. Hij komt wat dichterbij en begint vanaf mijn knie naar boven in de richting van mijn pik te strelen. Mag ik vraagt hij nog…zeker zeg ik en voordat ik het in de gaten heb verdwijnt mijn stijve pik in zijn mond. Ik begin te kreunen, hij pijpt mijn pik zo lekker, likt mijn eikel en mijn ballen worden ook niet vergeten.

Nu is hij mij zijn handen opzoek naar mijn tepels, hij begint eerst een beetje te strelen en daarna zet hij zijn nagels om de tepels en begint er aan te trekken. Heerlijk, het doet net geen pijn. Hij blijft mijn pik maar pijpen en ik maan hem even tot rust anders spuit ik zo, zeg ik. Spuit je pik maar lekker leeg zegt hij en eerlijk gezegd kan ik ook bijna niet meer.

Ik zit hier ook al anderhalf uur te genieten van alle geile sex activiteiten. Ik wil ook spuiten, maar niet in zijn mond. Ik wil gewoon op mijn buik spuiten. Dat geef ik aan hem aan en een beetje teleurgesteld haalt hij mijn pik uit zijn heerlijk zuigende mond. Terwijl hij aan mijn pik aan het rukken is moedigt me nu aan om mijn pik maar heerlijk leeg te spuiten. Ik kreuk, ik kom en gelijk komt de eerste lading zaad uit mijn pik gespoten, de man schrikt een beetje, ik krijg klodders van mijn zaad in mijn gezicht.

Een tweede en derde straat tot halverwege mijn borst en de man zit vol bewondering naar het zaad in mijn gezicht te kijken. Je was er wel aan toe zegt hij nog en hij laat zijn mond weer over mijn pik glijden om alles eruit te zuigen. Heerlijk wat een pik wat een zaad, geweldig. We zitten naast elkaar ik uitgeput en hij trekkend aan zijn pik en al snel loopt er een dikke straal sperma over zijn hand. We vegen het zaad van onze lichamen en blijven nog een even na kletsen, over de EROTHEEK, maar ook over het weer en van alles terwijl we nog heerlijk aan onze pikken zitten.

Ik sta op groet de man en loop naar de uitgang, misschien zien we elkaar weer zegt hij nog, wie weet… en ik ga naar huis. Wat een geilzellige middag…er zijn er al veel geweest en ik hoop dat er nog veel volgen…. Ze typen het alleen niet in de ervaringen. Als jullie het leuk vinden kan ik wel vaker een ervaring plaatsen. Erg ontspannen en geile bios, nu tweede maandag op rij dat ik er was en het is gewoon echt heel relaxed.

De grote stoel naast de gloryholes in de darkroom is wel mijn favo plekje. Hallo allemaal…Wij vonden het erg spanend toen we voor de eerste keer binnen kwamen maar zijn snel op ons gemak gesteld Door Ester,Giel,Rowena en Jenefer en hebben er ook een erg leuke midag gehad…..

Wat was dat spannend. Ik had voor mezelf besloten dat ik mijn eerste bios ervaring wilde opdoen in Erotheek. En daar was ik naar opzoek, naar geile en fijne bi actie. Ik zelf ben bi en heb al best wel wat zuig en trek ervaring maar steeds een op een.

Eenmaal in hengelo aangekomen heb ik de auto geparkeerd in de nabij gelegen parkeergarage. Duidelijk voor Esther was dat ik voor de naaktdag kwam. Ik ontdoe mijn kleren van mijn lijf en leg ze in de locker, koordrtje met sleutel om mijn pols en hop naar de zaal. Na opgewarmd te zijn ben ik boven gaan kijken.

Dit was het startsein voor andere heren om hun pikken en mondjes beschikbaar te stellen aan me. De dagen worden alweer korter en zo wordt het , s avonds eerder donker. Een beetje vermoeid plof ik neer op de bank en leg ik mijn rechterwang op de leuning.

Op tv is er een artikel over een man die ,s nachts opgesloten was in een sexbioscoop. Mijn gedachten dwalen af. Langzaam kom ik overeind en pak ik mijn laptop uit de kast. Zo ben ik al een poosje weer alleen en heb ik eigenlijk wel zin aan een avontuurtje.

Ik klap het scherm van mijn laptop open en surf naar de datingsite waar ik al een aantal maanden een profiel heb, vermoeid scrol ik door de reacties die ik inmiddels op mijn profiel heb gekregen. Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om deze man mee uit eten te nemen, en al helemaal geen 2 of 3 keer. Wat ik eigenlijk wil is deze man opbellen en hem vermanen langs te komen. Helaas werkt het hier niet zo. Mijn gedachten dwalen af en zo moet ik weer denken aan het artikel over de sexbioscoop.

Naast de datingpagina open ik een extra scherm en toets bij google het woord sexbioscoop in. Het eerste resultaat is Erotheek Hengelo, hebben die een sexbios vraag ik mij hardop af. Dit wist ik niet dacht ik terwijl ik op de link klik. De pagina opent en er verschijnt een gastenboek.

Langzaam begin ik te lezen en raak ik licht opgewonden van de verhalen die ik daar lees. Zo meldt ene meid39 dat zij er ook wel eens komt en dat de sfeer er ontspannen is. Terwijl ik op de knop schrijf nieuw bericht klik merk ik dat het bloed mij steeds sneller naar het hoofd stijgt.

Als naam geef ik Melissa op. Met bevende vingers begin ik te typen, als ik na een moment lees wat ik nu eigenlijk geschreven heb staat er: Zijn er vanavond leuke mannen, ik ben wel in voor een avontuurtje. Hierna klap ik mijn laptop dicht en loop ik de trap op richting de douche. Na zo,n lange dag is een lange warme douche wel lekker. Terwijl ik onder de douche sta gaat maar steeds het idee door mijn hoofd dat ik wel weer eens toe ben aan een lekkere beurt.

Ik droog mijn lichaam af en gooi mijn lange zwarte haren achterover voordat ik de handdoek als een pers over mijn haren bind. In mijn lingerie la pak ik dat setje dat ik afgelopen week nog in diezelfde erotheek gekocht heb. Het witte bloesje dat ik over die zwarte rok aantrek laat ik lekker ver open.

Mijn lekkerste geurtje streelt mijn nek en ik ben er klaar voor. Beneden sla ik de laptop open en zie ik dat er inmiddels al 5 mannen gereageerd hebben op mijn oproep. Dit keer kom ik met een andere missie, dus met een geheel ander gevoel de erotheek binnen lopen. De man die deze avond werkt is druk met wat klanten dus ik loop wat verstijfd heen en weer. Alsof er geen geluid uit komt vraag ik een halve minuut later aan dezelfde man of ik even een kijkje mag nemen in de cinema.

Hij geeft mij een handdoek mee en wenst me veel plezier. Bij de lockers kleed ik mij uit, alleen mijn kousen houd ik aan. Wat doe ik, vraag ik mijzelf af terwijl ik inmiddels al aardig op temperatuur ben gekomen. Onderaan de trap ga ik links de heterozaal binnen waar allemaal grote banken, een soort hackers achter elkaar staan.

Helemaal achterin de zaal is een soort van groot bed gecreëerd, hier ga ik zitten. Al snel komt er een man van een jaar of 40 naast mij zitten en legt zijn hand op mijn inmiddels, door de spanning, koud geworden been.

Ik kijk hem aan en knik dat het ok is. Langzaam gaat zijn hand over mijn kousen richting mijn natte kutje. Zijn vingers voel ik over mijn kutje gaan en plotseling voel ik 1 vinger naar binnen gaan. Ik leg mijn hoofd achterover om hier van te genieten, de film kan ik in deze positie al niet meer zien maar ach, dit is veel beter dan de film.

Zachtjes begin ik te kreunen terwijl er inmiddels twee vingers in en uit mij gaan. De naakte man naast mij merkt dit op en komt over mij heen liggen. Snel voel ik even wat voor een gereedschap deze man heeft, mmh denk ik, dit moet het wel doen. Terwijl hij mij diep in de ogen aankijkt brengt hij zijn harde lul naar binnen, hij is vrij groot dus ik moet even slikken.

Langzaam begint hij mij te neuken en al snel laat ik mij helemaal gaan. Op dit moment ben ik zo aan het genieten dat ik al helemaal niet meer weet waar ik ben. Zo snel als ik kan verwissel ik van positie en zit ik op mijn knieën voor hem. Mijn kutje is inmiddels drijfnat geworden. Zijn harde lul glijdt lekker naar binnen. Op zijn hondjes, heerlijk. Vragend kijk ik om mij heen, er moeten wel 15 mannen naar mij staan kijken en niemand die wat doet.

Al snel komt de volgende man achter mij staan en ook hij begint mij heerlijk te neuken. Hierna zijn er nog een stuk of zes lekker actief geweest, de anderen mochten allemaal over mij heen spuiten. Dit keer ben ik het, die zonder iets te zeggen, de zaal verlaat. Boven aangekomen bij de lockers zie ik dat mijn kousen aardig onder het nog warme zaad zitten. Deze gooi ik dan ook maar weg. Dit is toch wel het geilste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik vind de erotheek top er is altijd sfeer en esther en giel zijn toppers!

Ik kom er graag. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van Op zondag zijn we gesloten. Ervaringen sexcinema U bevindt zich hier: Ervaringen sexcinema Wil jij je ervaring in de sexcinema delen? Beloning voor jullie ervaringen Als beloning verloten we iedere maand een vrijkaartje voor onze sexcinema.

Houd het netjes samen. Ik was klaar Beantwoorden. Je hebt het wel geil gehad volgens mij Beantwoorden. Geile groet van een vriendenstel!!!!! Mvg, Team Erotheek Hengelo Beantwoorden. Groetjes en tot snel Scots Beantwoorden. Was heerlijk om met julie te spelen vanavond en zal leuk om je weer te zien Geile groetjes Scots Beantwoorden. Wat een geilzellige middag…er zijn er al veel geweest en ik hoop dat er nog veel volgen… Groeten en tot een volgende ervaring, Steven Paul Beantwoorden.

Bedankt voor je verhaal! Groet, Steven Paul Beantwoorden. Klinkt wel lekker hoor Beantwoorden. Dam goed en geil verhaal Beantwoorden. Plaats een Reactie Meepraten? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Lees jullie berichtje te laat helaas, hoop dat het gezellig was in deze top bios! Laat anders even een review achter hier op het gastenboek. Leuk om anderen te informeren. Kijk voor mijn gegevens een paar advertenties terug.

Terwijl ik dit tik krijg jij hopelijk de aandacht van respectvolle mannen. Gaan het vandaag helaas niet redden, mocht er een stel een keer willen afspreken horen wij het graag! Vandaag wil ik samen met mijn vriendin de bios bezoeken, wij allebei Zouden er om Welk stel komt er gezellig bij. Hallo Sander en Gea, ik zou jullie graag mee willen nemen als het gaat om drempelvrees weg te halen. Hallo Sander en Gea Wij zijn van pan vanmiddag een kijkje te nemen Miss leuk om elkaar daar te treffen??

We kunnen vandaag eventueel wel rond 12 uur. Ik, de man van Wij Tweeen KOM graag naar de bios, als jullie daar ook zijn kunnen we er een heet feestje van maken. Komen er vrijdagavond nog stelletjes? Ik ga vrijdag avond voor eerste keer kijken hoe het daar is en of bevalt. Welk leuk stel wil mij leren kennen op kik om vervolgens naar de bios te gaan. Hoi stel, helaas lees ik dit waarschijnlijk te laat, had graag met jullie meegedaan.

Ik ben 24 jaar en zag deze website voorbij komen.. Wat gebeurd er hier zoal? En wat kun je er allemaal doen? Ik weet het nog niet mark, is allemaal nieuw voor me.. Ik wil het rustig aanpakken.

Zijn er mensen die kik messenger hebben? Mooie leeftijd trouwens johnnn. Hoi twinibal Wij zin een stel van 35 en37 wij willen ook vanmiddag gaan. Komen jullie nog of zijn jullie er al. Gr Sander en Gea. Wil graag met mijn geile slaafje komen maar zijn er nog kerels of stellen die haar dan samen met mij heerlijk willen nemen?

Ze is voor alles in. Man, van wij tweeen, wil graag helpen om haar een echt slaafje te laten voelen. Laat maar weten wanneer jij met jouw slaafje wilt komen. Een onderdanig vrouwtje wil ik graag nemen…geen weerwoord…tot…ik hoor het graag. Geintresseerden stuur graaf even een berichtje naar en wie weet geniet jij vollop van mijn slaafje. Twannibal, Ik ben morgen om Hoi iemand toevallig volgende week nog zin om een filmpje te pakken?

Hoi,datingbios bezoekers, Zijn er deze week nog leuke dames of stellen die mij overhalen om de bios te bezoeken? Ik ben een rustige man die van plezier houd. Ik wil heel graag deze bios komen bezoeken maar de drempel is net te hoog om alleen te gaan. Ik ben een man die voor vrouwen gaat.

Welke dame heeft er ook zin om te gaan?? Wil graag een keer de bios bezoeken… Maar wil de eerste keer liever niet alleen gaan…. Eventueel zou ik vanavond wel kunnen maar dat laat ik dan nog wel weten als je wilt en anders woensdag overdag. Hoi, ik ben er ook nooit geweest en wil ook graag gaan maar niet alleen. Wellicht kunnen we samen gaan? Ik ben een nette goed verzorgde vent van Komen er morgenmiddag nog leuke dames om mij wegwijs te maken in deze leuke bios?

Ik ben een man. Mannen, wil je genieten…blijf dan een beetje op afstand en je gaat de geile show zien…Zij heeft geen zin om mannen op afstand te moeten houden. Als je voor haar te dicht bij bent… laat er minimaal een stoel tussen is het spel uit en gaan Wij Tweeen ook tot mijn spijt weer. Hopelijk houden jullie er rekening mee.

Hallo, als het lukt kom ik vanmiddag ook nog even kijken naar jullie. Wil jullie wel geil bezig zien. Zijn er dan ook nog andere stellen, dames of misschien een lekker tv sletje.? Ik ben een nette man van 50 goed geschapen en niet opdringerig.

Topper45, ik hoop dat wij tweeen niet te laat zijn met deze melding…het gaat vanmiddag niet lukken om te komen. Sorry mannen en eventueel andere stellen. Het is nog niet te laat. Wel jammer dat het niet doorgaat. Laat maar weten waneer jullie weer komen. Ik kom graag kijken. Toppr45, hou de site in de gaten of misschien kunnen we je persoonlijke een bericht sturen…Mijn meisje vindt het heel spannend. Ik weet niet of ik hoer een mailadres mag doorgeven maar het is Topper45 live.

Anders even googelen op topper Ik heb wel ergens een profiel. Ik ben gisteren met mijn vriend in de bios geweest en heb genoten van de leuke mensen en de sfeer in de bios. Kom zeker weer eens naar de bios en zal dit ook aankondigen in het gastenboek. Hoi Arie zou graag de afspraak voor morgen afzeggen i. Wij Tweeen waren vanmiddag toch onverwacht nog in de datingbios…niet om te daten maar om heerlijk te genieten van elkaar.

Wij Tweeen willen graag genieten en jullie mogen daar op gepaste afstand van mee genieten. Als er plek genoeg in de zaal is en je gaat zo ongeveer op haar zitten, tja dan is het gedaan en is ze weg…Jammer voor haar, voor mij en voor jullie.

Dating Bios dame, je hebt ons een goede massage olie verkocht, wij hebben al van genoten. Lijkt ons stel 55 plus leuk om eens te doen. Wij Tweeen, stel van eind 50 gaan vandaag aan het begin van de middag…uurtje of één. We houden van op afstandje bekeken te worden en hebben niet direct behoefte aan contact, maar wie weet…. Helaas hebben we vandaag andere verplichtingen, misschien een andere keer afspreken. Fijne middag, en veel bekijks……. Stel [42 , 50 en ikke komen zowiezo].

Zal binnenkort weer eens kijken. Mogelijk ben ik dan ook bttm voorbereid. Bi bttm morgen van plan langs te komen. Komen er morgen nog meer mannen, vrouwen of stellen? Een reactie zou fijn zijn. Als ik er ben loop ik inderdaad naakt rond, vaak met een speeltje in. Kijk voor de regels zoals discretie naar de huisregels. Ik zat te denken om vanmiddag eens een kijkje te nemen. Deze nette topper van 52 wil morgenmiddag wel weer eens naar de bios. Komt er dan ook nog een leuk stel, dame of tv-dame?

Dan maken we er een leuke middag van. Ik kan wel rond 3 uur. Laat maar eens horen wie er ook zin heeft. Hallo welke dame of stel is er vanmiddag evt? Ben leuke goodlooking man van 50 slank geschoren. Wie is er vanmiddag? Dit bi slaafje zit vanaf een uur of half één in de Datingbios. Zelf draag ik verplicht door mijn Meesteres een roze siliconen kuisheidskooitje en een knalroze kanten stringetje.

Vanavond ga ik voor het eerst naar de bios…. Ben een slanke man van 34….. Hoi Patricia of anderen, Ik ben een BI kerel van begin 40, goed uitzient en lekker relaxed in de omgang, die graag contact legt met vrouwen of stellen om samen leuke dingen te beleven.

Oa bios maar ook naar de grotere kinky feesten in nl en duitsland. Mocht er iemand interesse hebben doe dan even een mailtje naar maxmaat hotmail. Groeten max en misschien tot snel…. Hee patricia kun je ook na Of kun je aleen overdag? Deze lekkere geile jongen 27 zou je graag eens ontmoeten. Hallo Patricia, Ik zou je vandaag wel willen begeleiden in de bios. Ben zelf een man van 35 jaar met normaal uiterlijk. Hoi Patricia, ik goed uitziende man van 45 uit Almelo wil je ook wel begeleiden.

Woon vlakbij de Bios. Hoi Patricia, Als je nog een zin hebt om samen te gaan. Mail me op rik delightmassage. Timo23 Je kunt beter via het gastenboek van te voren laten weten dat je komt of vragen wie er die dag komen. Patricia heb je misschien zin om een keertje met mij af te spreken in de datingbios? Zou het erg leuk vinden om jou te ontmoeten. Patricia, mocht je binnenkort een keer willen afspreken ik zie wel dat er veel liefhebbers zijn laat het maar weten.

Ik ga graag met je mee naar de bios, maar ik wil je ook wel binnen treffen. Kijk maar wat voor jou prettig voelt. Ik laat het helemaal van jou afhangen. Omdat we weinig reacties kregen proberen we het nog een keer.

Wij stel ik hans en marjan. Zoeken en leuke vrouw die verwend wil worden door marjan. Ikzelf doe niet mee maar kijk toe ik hans goed verzorgd breed zwart lang haar. Marja donker lang haar sportief gebouwd. Een superlichaam zijn dus op zoek naar een vrouw wil wil lekker gelikt worden door marjan. Wij komen zaterdag avond. Als we reacties krijgen gr.

Jammer dat jullie alleen een vrouw zoeken. Zouden jullie om 3 uur vanmiddag kunnen? Heey patricia Ja lijkt me leuk om jou hierin te begeleiden of misschien om samen te gaan Wanneer ben je van plan om heen te gaan? Hëey ja hoor lijkt me leuk!! Maar dat hoor je morgen avond of dinsdag in de ochtend. Iemand volgende week gezellig in de datingbios. Ben een meid van 25 jaar en volslank. Is er een man die me discreet wil begeleiden? Ik wil graag met je mee Patricia…laat maar weten wanneer je wilt gaan.

Ben 47 en een liefhebber van de vrouw met een maatje meer. Hoii henk leuke leeftijd!! Ja inderdaad ik heb het zelfde namelijk. Ik hoop dinsdag te kunnen. Dus hou de site in de gaten. Hai Patricia, dinsdag gaat mij niet lukken. Dat jij het zelfde hebt schept een band. Vrijdag is voor mij de eerste dag dat ik kan…ik hoop je te ontmoeten en wie weet…. Hallo Patricia, ik wil jou ook wel discreet begeleiden.

Het is voor mij ook de eerste keer. Wanneer zou je kunnen? Hallo hans en marjan Hoe laat zijn jullie er vanavond dan? En vind ze het ook geil om Door een andere man te worden verwend? Zijn jullie allebei bi? Ook vanavond komen we langs ik hans en marjan welke leuke dame komt ook mijn vriendin zo graag met een andere vrouw wat doen ikzelf doe niet mee maar kijk toe gr. Hallo ik hans en marjan hebben zin om morgenavond langs te komen marjan is Wij zijn op zoek naar een leuke vrouw die met haar sex wil in de bios ikzelf.

Kijk maar doe niet mee. Dus is er een leuke vrouw die zin heeft reageer. Jammer wij twee wij waren onderweg om Sorry, het spijt ons voor jullie, maar ook voor ons. Had een leuk feestje kunnen worden. Maar door werk van mijn meisje lukte het niet. De volgende keer zullen wij tweeen even een berichtje plaatsen, mocht er iets tussen komen.

Hoi, zijn der morgen tegen 1 uur in de middag nog mensen in. Wat een mooi overzichtelijk gastenboek. Binnenkort komen wij tweeen ook weer eens even langs om heerlijk bekeken te worden in de bios.

Mannen om alles tot het happy end te kunnen volgen graag afstand houden. Mijn meisje vindt het niet prettig als er meerdere heerlijke mannen binnen handbereik zijn. Dus graag van een afstandje kijken…. Wannneer zijn jullie van plan om te gaan?

Een lekkere show zeg ik geen nee tegen! Mijn meisje houdt er wel van om mooie stijve pikken te zien spuiten. Niet te dicht bij, probeer het kijken een beetje stiekem te houden. Daar raakt ze super opgewonden van en wie weer gebeuren er wel verrassende dingen. Verblijf morgen donderdag in van der valk hotel alleen en zoek ontspanning in kamer of bij Bios, alleen koppels of vrouwen.

Jammer dat je bijna nooit leest dat er stelletjes zijn. Komen er wel stelletjes. Dit zou leuk zijn wij zijn erg benieuwd.

Wij, stel, zouden het ook leuk vinden als er een ander stel aanwezig zou zijn. Laat even wat van jullie horen. Wij 3 vrienden goed uitzienden en netjes verzorgd. Zoeken leuk stel om spannende dingen te doen in de bios. Vrouw alleen mag ook. Of stel vind je het geil als jullie bezig zijn en wij toekijken. Plaats en reageer gr. Hoi, Wij een knap en mooi stel zijn van plan om op 9 of 10 december heen te gaan..

Wij zijn van plan om woensdag 30 november de bios eens te bezoeken Zijn er nog leuke stellen die ook gaan Hopen op respons. Hoi ik ben arjan 38 jarige goed uitziende man gaan er morgen avond 28 november nog meisjes dames naar de bios laat het even weten xxx. Hallo , ik ben van plan. Hallo ik ben van plan om vanmiddag naar de bios te gaan is er een vrouw of stel die ook zin heeft? Hallo ik ben een bischierige jongen van 26jr en wil donderdagavond even kijken in de bios wie is er nog meer.

Hallo mannen ik ben een volslanke vrouw van 25jaar en wil graag de ervaring van de dating bios er varen. Wie kan mij helpen. Ik ga vanmiddag en zou je graag ontmoeten. Ik ben om half 2 aanwezig Gr Ben Ik heb een zwarte boxenshort aan. Hoi Patricia, Ben je er toevallig volgend weekend? En sta je open voor een leuk jong stel? Wat zou je voor ervaringen willen weten? Eventueel wil ik je wel begeleiden in de dating bios. Misschien is de klik er dan wel en hebben we een gezellige tijd.

Lijkt me leuk en gezellig om die ervaring met jou te delen. Bedankt voor je snelle reactie. Lijkt me gezellig om je te ontmoeten.

Zullen we woensdagavond er heen gaan? Zou je me kunnen mailen als je een datum weet. Lijkt me gezellig en spannend om je te ontmoeten. Hoi Patries als je gaat voor wat ervaring, dan laten we eens samen gaan….. Vanavond nog iets lekkers te doen in de bios?? Hoi, komen er vanmiddag nog mensen. Ik wil graag een keer als lesbische vrouw de bios bezoeken. Worden er ook lesbische films vertoond? Er worden verschillende genre films vertoond. De datingbios is voor elke geaardheid. U bent van harte welkom.

Ik wil vandaag wel ff gaan, of tussen Mijn voorkeur is na Ik onervaren slanke bi-man van 36 ga voor het eerst. Goedemorgen, Zijn er vandaag ook leuke gezellige vrouwen die zin hebben in een bezoekje aan de bios?

Ik kan je eventueel ophalen als je dat wilt. Ben een 54 jarige man en opzoek naar een heerlijk middagje genieten. Ik ben er savonds na 7 uur. Nog leuke jongens vandaag naar de bios Ik man 1. Datingbios geeft niet aan of er stellen aanwezig zijn. Dit dienen de bezoekers zelf aan te geven. Heey stelletje gaan jullie nu vrijdag of komen jullie zaterdag En hoe laat gaan jullie ongeveer? Wij stel willen morgenmiddag voor het eerst eens komen kijken in de bios.

Komen er nog meer stellen? Hou stelletje, bedankt voor jullie reactie. Wij komen niet helaas. Laten weten wanneer het wel gaat lukken. Wij zijn niet bi. Ik wil als het lukt vanavond nog komen rond Jammer dat jullie op vele verzoek niet vanmiddag of morgenmiddag kunnen. Helaas hebben de mannen die komen die ik ken de meeste tijd smiddags.

Hoi stander wij kunnen niet overdag alleen savonds dus morgen avond om Het word super morgen avond zij hoopt op veel mannen ze zal genieten en we hopen op nog meer mannen.

Ik ben 24 en het lijkt mij leuk om hieraan deel te nemen. Verder heb ik een slank en strak lichaam. Heey lekker stel laten jullie een dag van te voren weten hoelaat jullie aanwezig zijn? Ik kijk er nu alvast naar uit!! Hoi mannen mijn vrouw gaat met een vriend deze week naar de bios zij wil daar goed bekeken worden en ze is daar gek op. Ze hoopt op veel mannen welke dag komt het beste uit xxx van haar. Hallo, Nog leuke vrouwen alleen die naar de datingbioscoop gaan morgenavond?

Ik Ben van plan om daar heen te gaan. Lijkt me leuk om elkaar te leren kennen. En kijken of de klik er is. Ik ben 36 uit de buurt van Hardenberg. Laten jullie het weten? Welke geile dame heeft binnekort zin in een surinaamse jongeman…. Het principe werkt zo je spreekt af met elkaar en kijkt dan of je een klik hebt. Ik kan eventueel vanmiddag wel.

XlBitop 50, , 85, 19×6, wil vrijdagmiddag wel weer eens naar de bios als er ook nog een leuke dame. Dus laat maar eens horen, wie komt er ook voor een lekkere ont spannende middag. Hallo, Zijn er vrijdagmiddag nog dames in de bios? Ben 45 lang en sportief gebouwd. Vanavond eens even weer kijken bij de mooiste bios van Overijssel. Wie komt er nog meer? Ook een dame is welkom. Hallo vakantie stel, Ik heb van jullie genoten. Ik denk dat jullie zeker ook al terug zijn.

Ah, dan lukt het alleen mij of even te komen kijken…als jullie dat niet erg vinden? Na de vakanties zien we dan wel verder. Hoe laat gaan jullie? Wij willen vanavond nog een bezoekje brengen aan de bios.

Welk leuk stel of man heeft ook zin om met ons af te spreken. Zijn 25 en 32 jr. Ben man 35 en ben er eigenlijk nog nooit geweest, hoe is jullie ervaring? Lijkt me spannend om een mee te gaan. Voor een mooie ervaring zou het erg leuk zijn als er een vrouw of stel zou zijn, heeft er iemand plannen om vandaag de bios te bezoeken? Zijn er stellen die ons eventueel hier wegwijs willen maken dit zou leuk zijn. Hoi , komt er vrijdag 1 juli nog een leuke vrouw naar de bios?

Zelf Ben Ik een jongen van 19 jaar. Hoi ben man van 46 had een vraagje gaat er nog een stel of lekkere vrouw heen vanavond waar ik mag kijken.

Gaat er vanmiddag nog een leuke dame, stel of TV-dame naar de bios? Ik heb wel weer eens zin in een leuke spannende middag in de bios. Wil jou wel eens weerzien. Wij willen donderdag avond hier eens samen komen kijken… Leuk stel om elkaar te bekijken zeer welkom. Bij klik meer mogelijk. Knappe hygiënische relaxe en niet opdringerige man ook. Wij zijn van plan zaterdagavond te gaan als stel man 37 jaar vrouw Zijn er meer mensen die komen? Wanneer gaan jullie dan? Ik heb jullie anderhalf week geleden ook ontmoet.

Hallo stel, zaterdag eind van de middag zou ik ook wel willen koen, uurtje of half 5 zou lekker zijn Bi en benieuwd naar jullie. Hoi vanavond nog aantrekkelijke stellen aanwezig in de bios? Zou leuk zijn om samen Een filmpje Te gaan kijken, hoe meer ziel hoe meer vreugd? Wij gaan deze week niet. Niet aankomend maar het weekend daarop gaan wij mits het lekker weer is natuurlijk.

En anders gaan gaan wij fijn naar de datingbios. Wij vinden het daar prettig. Heel fijn dat er gevraagd word of alles oké is door de eigenaren. Complimentje voor de hygiëne? Wij zijn voornemens om zaterdagavond eens te komen kijken in de bios. Zijn er meer mensen? Voor ons is het nieuw. Wij waren eerst van plan om vanavond d te gaan, maar na het lezen van het gastenboek gaan wij toch maar zaterdag? Hahaha dat hoeft niet.

Je doet wat jezelf wil. Niets moet alles mag. Anders kijken jullie eerst even de kat uit de boom. Wij vonden het ook heel leuk en gaan dit zeker vaker doen. Dan zullen wij dat eerst op het gastenboek melden zodat iedereen weet dat we komen. Vanmiddag weer eens naar de datingbios geweest.

Het was weer erg gezellig met Loes en haar partner. Ik heb van jullie genoten. Vlak voor jullie weggingen hebben we nog even gepraat. Ik hoop jullie snel weer te zien. Is de bios gesloten vandaag?

Hoi, Nog leuke stellen of gelegenheidsstelletjes vanmiddag die net als ons een leuke middag willen? Gr Ineke en Niels Beantwoorden. Wij kunnen vanmiddag wel. Maar jammer dat wij gisteren niet konden. Ik ben er al. Zijn er veel mensen elke avond of valt dat nog mee? Het is een hele leuke nette bios die goed bezocht word echt een aanrader voor stellen en dames ook voor leuke bi jongens natuurlijk Beantwoorden. Vanmiddag nog leuke stellen zin om een spel te spelen in de bios?

Wil ook wel graag komen vanavond nog leuke stellen of een actieve dame of leuke bi jongens laat maar horen Beantwoorden. Als alles het toe laat morgenavond in de bios leuke spontane man van 34 gezellig vrouwvriendelijk hoop op wat leuke stellen of dames of een leuke jongeman bi ontdekkend val ook zeker op rijper en voller xxx Beantwoorden.

Laat maar effe horen als je ook gaat dan ben ik niet alleen xxx Beantwoorden. Sorry geen zin in. Hallo ga graag met je mee vanavond lukt helaas niet heb je kik of zo ga morgenavond of zaterdagavond Beantwoorden. Zijn er mensen die as donderdag naar de bios gaan? Zaterdag 19 mei leuke mensen aanwezig? Wij 41 jaar vinden alles leuk en lekker! Hallo Jan hoe laat zijn jullie er dan ongeveer doe graag mee met jullie gr leuke man van 34 Beantwoorden.

Wanneer kom jij weer Lillian heb je vrijdagavond ontmoet gr Remco Beantwoorden. Zatwrdag 20 mei leuke mensen aanwezig? Wij 41 jaar en niks is te gek Beantwoorden. Vanmiddag nog leuke actieve stellen of dames aanwezig in de bios leuke bi jongens mogen natuurlijk ook hoop op een leuke spannende middag gr leuke jongeman xxx Beantwoorden.

Ik ben 43 jarige bi man die graag lekker altist mee doet xxx Beantwoorden. X leuke bi in de bios op een middag? Zijn er vanmiddag nog gezellige mensen? En wanneer ga jij er heen kan ik ook wel keer komen ik ben biman 58 Beantwoorden. Hai wij tgirl stel gaan zaterdag middag naar de erotheek en zorgen voor een spannende en geile middag ik christel ben super slank en ben hele dagen vrouw dag en nacht heb een heel mooi figuurtje en loop er altijd super geil bij loop overdag ook buiten als vrouw samen met me geile tgirl vriendin hopen we op een geile middag xxx Beantwoorden.

Zwolle Xx man, kan eventueel wel hakken meenemen Beantwoorden. Gaan er zaterdagavond nog stellen naar de bios? Ik zal eens kijken, Weet niet of we allebei kunnen Beantwoorden.

We gaan alleen indien er een ander stel is. We zijn al te vaak voor niets geweest. Ik wilde gewoon in contact komen om te kijken of we samen een keertje kunnen gaan. Hallo pare, wir wollen oder kunnen auuch absprechen Beantwoorden. Wir können leider nur morgen Nachmittag gegen Abend. Leider kunnen wir nicht. Vieleicht nachste woche einmal? Dienstag ab uhr Beantwoorden. Aber auch nur wenn uns ein anderes Paar dahin begleitet Beantwoorden. Gaan er vanavond nog leuke mannen naar de bios Beantwoorden.

KIM Het was heerlijk gisteren, thanx Beantwoorden. Hoi hoi Nog even reactie terug … Ben zekers aanwezig as donderdag 25 jan ….. Hoi Kim, Ik zal er zeker zijn. Wat fijn dat je er bent.

Zou je anders woensdag ook kunnen smiddags ben ik er ook Groetjes Hans Beantwoorden. Hoi hoi Hans …… Wat lekker dat je er bent.. Ik ben morgen daar. Hoi hoi …… Ben van plan om donderdag 25 jan weer een bezoekje te brengen in de bios ….. Hoi Richard … Ik heb net een reactie terug gestuurd op de site.. Fijn dat je zou komen … Liefs kim.. Wij zijn er wel in ieder geval … Liefs Tom en Kim.. Hallo hallo, Pim hier. Ik ben op zoek naar een gezellige, leuke en geile date. Man, vrouw… het maakt me niets uit.

Leeftijd doet er naar mijn mening niet toe! Ik zelf ben 25 jaar, hoor graag wat van iemand x Beantwoorden. Wij wilden vanavond wellicht kijken. Wij kunnen morgen wel. Ik wil vanavond voir het eerst naar de bios. Wat jan ik verwachten? Hoe laat ga je er heen? Voor stellen man en vrouw en vrouwen alleen is de bios gratis! De datingbios is donderdag 28 december geopend van Vanavond nog een couple anwezig?

Na lang afwezig eindelijk weer een keer in de bios. Hopelijk wordt het gezellig Ineke en Niels, kom gerust langs. Hoi, Wij zijn vanmiddag in Almelo en willen de bios bezoeken evt om Hallo, Vandaag eventueel beschikbaar voor een lekkere geile vrouw; 29 jarige goeduitziende hetero vent.

Stoer, Dominant en lekker geil. Als er geen stellen zijn zijn we zo weer weg. Vanavond nog iets leuks te doen in de bios? Zijn er vanavond nog leuke mannen of stellen Beantwoorden. Hoi, Wij zijn vanmiddag in Almelo en willen de bios bezoeken evt. Helaas is de datingbios vandaag gesloten.

Wanneer gaan jullie alsnog? Zijn er vandaag nog leuke vrouwen aanwezig voor een verzetje? Wij waren er om uur Beantwoorden. Dat had meer met hygiene te maken Sander.. Hygiëne en respect staan voorop groetjes xxx geil stel Beantwoorden. Hey ik zag jullie oproep. Ben zelf 23 jaar. Wij kunnen alleen overdag. In de avond moeten we thuis zijn. Mijn eigen genot komt op plaats twee Beantwoorden. We zijn er rond uur.

Ben er net geweest. Als we zeker zouden weten dat er vrouw of stel is vanmiddag, komen wij die kant uit. Dat zeker weten is gewoon erg lastig lijkt mij. Waarom niet gewoon komen? Zijn er vanmiddag nog mensen aanwezig in de bios? Zou wel een x willen maar als het maar geen oude mannentjes zijn Beantwoorden. Ik ben een vrouw Beantwoorden.

Hoi originele Ben, Sorry voor de verwarring, ik had beter op moeten letten en daarom een andere naam moeten nemen [verzinnen? Nog stellen aanwezig vanmiddag? Vorige week waren we alleen, en voelden we ons eenzaam! Zijn er vanavond nog leuke dames? Ik ga vanavond naar de bios Zijn er nog leuke dames die ook gaan vanavond Ik ben 34 cm normaal postuur en zeer verzorgd Beantwoorden. Ja ik ga Beantwoorden. Hoe laat ben je er? Ben je er vanavond toevallig ook? Heei allemaal, Jong stel hier… Wij komen 18 november zaterdags hier naar de bios zijn er dan nog andere stellen of meiden die ook willen komen?

Hey, Hoe laat zijn jullie er dan? Misschien komen we ook wel. De datingbios is op zaterdag 28 oktober gesloten. Vanavond nog dames in de bios voor deze 44 jarige man Beantwoorden. Vandaag iemand zin in een goed bedeelde bi-man van 42? Vanavond nog een dame die zin heeft om lekker verwend te worden?

Vanmiddag nog stel of dame, ga rond Ik man 40j slank postuur mooi lichaam Beantwoorden. Wie heeft zin deze stoere bouwvakker? Kan er tegen Goede geile morgen Danny hier welke vrouw heeft zin om vandaag langs te komen discreet geile groetjes Xxxxx Beantwoorden. Ik kijk vrouw naar v-v Beantwoorden. Dames let me know Aub hoe laat dan zal ik er zijnxxxxx Beantwoorden. Kijken mag wel, maar handjes thuis. We hopen op een stel of dame erbij. Ik ben er om 3 uur Beantwoorden.

Ik kan er zijn! Hoe zou je pleziert willen worden en heb je misschien kik Beantwoorden. Tot morgen X Beantwoorden. Nog een dame die zo zin heeft? Zijn er vanavond nog leuke mannen voor iets spannends Beantwoorden. Ik ook tegen die tijd Beantwoorden. Tegen 19 uur Beantwoorden. Oke tot zo…hoe kan ik je herkennen? Hoe herkennen wij elkaar? Hoi ik man van 46 zoekt wat spannends vandaag! Als het vandaag nou was dat je wat spannends zocht Beantwoorden.

Vandaag nog mensen aanwezig Beantwoorden. Vanavond nog mensen in voor iets leuks in de bios? Goedeavond, morgenmiddag vanaf 3 uur nog iemand die wil spelen? Is er nog een dame die wil?

Wie van de dames in Almelo heeft zin vandaag met mij lieve leuke jonge man van 43 jaar oud een filmpje te pakken en een beetje te spelen helaas ben morgen weer weg van hier groetjes Dennis Beantwoorden. Of moeten we in een hotel bed kruipen? Nog een leuke dame hier vanavond Beantwoorden. De Datingbios is op vrijdag 15 september gesloten vanaf Sorry maar ik las jou oproep nu pas heb je vanavond tijd en of zin Beantwoorden.

Jammer stell zie het nu ook pas. Nog dames hier vandaag tot donderdag laat het me even weten want een filmpje kijk je niet alleen Beantwoorden. Hoe laat wilden jullue gaan?

Ik kan nog proberen of een vriendin van mij mee komt. Komen er vandaag nog stellen Beantwoorden. Zijn er nog mensen aanwezig nu Beantwoorden.

Zijn er nog geile mannen aanwezig. Ik ben 25 en heb wel zin in iets geils. Als het door gaat. Zijn er rond Ik kan er wel zijn rond Wij kunnen vanmiddag na Past het jullie dan ook?

Dan kunnen wij niet. Poppers blond stel zoekt date met xxl blacks and bi. Groetjes van ons Beantwoorden.

Proberen of kom je gewoon dan kom ik ook Beantwoorden. Het is ons niet gelukt. Kunnen over 2 weken weer. Hi Jeugdliefde ik ben 55 is dat ook te oud ik zou tegen Als alles mee zit kom ik vanmiddag wel kan alleen niet zeggen hoelaat Beantwoorden.

Komen er nog bare stellen en mannen vanavond in de bios? Wij een jong barestel Beantwoorden. Hoe laat is kim wild er weer in de bios? Heey kim wild weetje al hoelaat je komt Beantwoorden. Zijn er vanmiddag nog meer stellen of dames wordt voor ons eerste keer weten niet wat we verwachten kunnen maar lijkt ons erg spannend Beantwoorden.

Hoi Ik net klaar met werk. Kan er tegen 16 uur zijn Misschien tot zo? Heel kort denk ik. Ja hoor wij waren er ook hoor. Tegen half vijf zijn we weg gegaan. Jullie net gemist, volgende keer dan maar. Hoe laat was jij er dan? Ik ga ook voor de eerste keer Beantwoorden. Kom ik ook Gr Hand Beantwoorden.

Hoi Kim, hoelaat ben je er donderdag? Hoelaat kom je die dag dan zal kijken of ik ook kan maar kan niks beloven Beantwoorden. Hoe laat zijn jullie er dan Beantwoorden. Wij willen donderdag eens komen kijken zij is volslank hij slank Beantwoorden. Hallo Volslankstel, Donderdag ben ik ook in de datingbios. Ja wie weet zijn we der Donderdag? Maar hoe zie je eruit? Is Kim er al of nog wat anders lekkers in de bios Beantwoorden. Was er tegen goed kwart over twaalf Kom donderdag middag weer! Ik geef woensdag door hoe laat ik er ben donderdag Beantwoorden.

Ik geef woensdag door hoe laat ik er ben …. Ben van plan om as zaterdag of vrijdag middag te komen… komen jullie ook… Beantwoorden. Tot vrijdag tegen een uurtje of twee? He wij tweeen, Morgen lukt niet sorry Zaterdag middag word het geef nog wel door hoe laat! Hoi Kim, Ik zal er ook zijn!! Laat je even weten hoelaat? Hoi kim ik kan zaterdag wel geef je door hoe laat mijn kik is tukker 6 Groetjes john Beantwoorden.

Sorry het is tukker6 aan 1 geschreven. Heey kim Ku je van a het gastenboek laten weten hoe laat je gaat Ik hoop een beetje aan het eind van de middag ivm mijn werk Ben wel heel nieuwsgierig naar je en kijk er naar uit om je te ontmoeten Xxx Beantwoorden. Vrijdag middag ben ik er als goed is ook tot dan Beantwoorden. He twan Het word zaterdag middag het lukt niet morgen middag …. Okee zaterdag kan ik niet jammer genoeg Beantwoorden.

Hey Kim, ben je er vanmiddag? Hoi Kim Lees je berichten, al enig idee hoe laat je er kunt zijn vanmiddag? Mn kik is Chauff79 Beantwoorden. Mischien moet ik ook me grensen maar gaan verleggen en nieuwe dingen proberen.

..

Buurvrouw beffen geil anal

Zo bestaan er zogenaamde sekszoekertjes, bedoeld om ook afspraken te maken buiten de bioscoop, het is nu al een paar keer gebeurd dat wij een advertentie plaatsten keurig nette advertentie volgens de regels voor onder andere een buitendate met een stel of man of vrouw, en tot onze grote verbazing was die advertentie na een paar uur al verdwenen!!

Geen schoonheidsprijs dergelijk gedrag!! Bovendien veel camera's in de zaak aanwezig. Houden wij niet zo van. Wij waren van plan om er heen te gaan voor de eerste keer, nu we bovenstaande hebben gelezen gaan we liever in de natuur of een andere erotheek. Wij vinden privacy erg belangrijk, en willen beslist niet samen gefilmd worden als de vrouw flink geneukt wordt door meerdere doeners. Inderdaad, wij zijn een tijd geleden bij de oldemeijer geweest bij hardenberg, mooie locatie echte aanrader!

Bij binnenkomst van de filmzaal zijn lockers waarin een handdoek en condoom ligt bij een stel krijg je er een handdoek bij , een grote spiegel. In de zaal zelf zijn gemoedelijke zitjes en banken, 2 TV schermen, een infrarood sauna en een douche. Er is ruimte genoeg om een prettige middag of avond te hebben.

Ook de winkel en de wc's zijn vernieuwd. We zijn al een keer geweest en vinden Bowika de Mercedes onder de Erotheken in Oost Nederland en verre omstreken. Wij zijn een stel die het spannend vind om bekeken te worden en te kijken.

We hebben al verschillende cinemas bezocht,zo ook bowika. Dit is een prachtige cinema,maar helaas beperkt tot 1 ruimte. Wij gaan sinds een tijdje naar erotheek hengelo,de nieuwe eigenaren hebben er een spannende bios van gemaakt,bestaande uit 2 zalen beneden en een darkroom,en op de begane grond nog een zaaltje met speelhoekjes.

De eigenaren zijn erg vriendelijk en hebben altijd tijd om even te kletsen en samen een kopje koffie te doen. Ook wij zijn enkele keren in Hengelo geweest maar geen enkele keer iets anders gezien dan mannen alleen.

Je moet wel erg goed de website in de gaten houden om een kans te hebben er een stel of vrouw te treffen. Voor ons is Bowika wat dat betreft wat meer relaxed. Mijn pik beetje stijf gemaakt. Er zat een man ietwat kalend naast de deur naar me te kijken en op het bed lag een man in spijkerbroek zichzelf te bevredigen. Na een wenk kwam de man naast me zitten en pakte mijn pik. Zijn mond ging richting mijn eikel.

Heerlijk zoog die op mijn pik en die werd keihard. De spijkerbroekboy keek naar ons en kwam dichterbij. Ik werd echt heerlijk verwend. Mannen pijpen toch wel stukken beter dan vrouwen. De spijkerbroek toonde zijn echt enorme lul vlak voor ons. Ik werd gepijpt, Keek tegen een enorme lul aan en daarachter draaide de film met een enorme stoot die heerlijk bezig was. War maak je het mee. De kalende man streelde mijn ballen en nam de pik van de spijkerbroek even in zijn mond.

Daarna storte hij zich weer op mij. Mijn zaad steeg op. De spijkerbroekpik kwam naast me. Zijn paarse eikel stak fier vooruit. Ik voelde mijn ballen samenknijpen. Steeds dichter kwam de heerlijke fallus. Ik bereikte het nivo vlak voor de ontlading. Opende mijn mond en de heerlijke eikel penetreerde mijn mond. Mijn pik hield het niet meer. De kalende man pijpte me heerlijk. Voelde mijn sperma opkomen. Pik in mijn bek, en toen kwam ik. Mijn zaad werd afgelikt.

De pik verdween uit mijn mond. Ik had al een tijdje rondgelopen met het idee om samen met mijn versa vriend naar de pornobios te gaan. Ik wist namelijk dat hij dat nog nooit gedaan had, dus de stoute pumps aangetrokken omdat ik zelf een crossdresser ben, en zwarte pumps, jarretelles met zwarte kousen.

De volgende dag naar zijn woonplaats gereden om hem op te halen en hem verteld wat de verassing was namelijk dat we samen naar de pornobios gingen. Dit zag hij wel zitten, vervolgens naar mijn eigen huis gereden om mijzelf te spoelen en mijn lingerie onder mijn gewone kleding aan te trekken. Daarna naar Hengelo naar de erotheek gereden, aan de balie van de erotheek de entree betaalt, waar ik trouwens niets hoef te betalen omdat ik crossdresser ben, en toen naar de lockers gegaan waar mijn vriend zicht uitklede en ik mijn outfit afmaakte moest namelijk mijn pumps, cockring en tepelklemmen nog aan en om doen.

Toen hebben we eerst maar eens rond gekeken hoe mooi alles geworden was, omdat ze de zalen pas verbouwd hadden, het ziet er allemaal prachtig uit en de sling trok onze volle belangstelling. Daarna in de grote zaal gaan zitten en op ons gemak naar de film gekeken er werd een meisje door een neger met een hele grote pik hard genomen, ik werd er bloedgeil van en begon mijn vriend hard te pijpen.

Nadat hij er in het begin wat onwennig bij had gezeten kwam mijn vriend nu helemaal los, en al snel stond zijn 20 centimeter grote paal fier overeind. Op de bank naast ons zat een man van ons geile spel te genieten, en toen ik hem vroeg of ik hem ook mocht pijpen vond hij dat prima het duurde dan ook niet lang of hij vroeg me te stoppen omdat hij al bijna klaar kwam.

Toen bedacht ik me opeens dat ik mijn glijmiddel vergeten was, dus snel naar de lockers wat kleren aan en even een flesje gekocht aan de balie in de winkel, daarna weer snel de bios in om weer flink aandacht aan de pik van mijn vriend te besteden. Vervolgens ben ik in de sling gaan liggen en toen heeft mijn vriend me keihard doorgepaald terwijl ik een andere vent aan het pijpen was.

Toen met de benen uit elkaar tegen de muur gaan staan waar het neukwerk werd voort gezet, daarna op de knieën op het bankje achter de sling plaats genomen waar mijn vriend mij bleef neuken. Toen ging hij op het bankje liggen waar ik hem weer begon te pijpen, op dat moment kwam er een man meedoen met een prachtige tatoe op zijn rug, mijn vriend begon hem te pijpen en toen hij goed geil was trok hij zijn pik uit de mond van mij vriend en ramde hem mijn kontje in.

Hij begon me te spanken en keihard te neuken, en af en toe stak hij zijn paal ook weer in de mond van mijn vriend om mij daarna weer hard te gaan palen.

Toen de man klaar kwam spoot hij zijn zaad over het lichaam van mijn vriend heen en op dat moment kwam mijn klaar in mijn mondje en omdat ik zijn zaad heerlijk vind alles tot de laatste druppel doorgeslikt. Toen naar de lockers waar ik zijn pik nog even schoongepijpt heb ons aangekleed, en nadat we de dame achter de balie bedankt hadden naar huis gegaan.

We hebben een toptijd gehad en komen snel terug als we meer tijd hebben en we hopen dat er dan meer mannen mee durven te doen omdat we tenslotte allemaal voor hetzelfde komen. Wil je je de volgende keer even melden bij de balie? Scots schreef op 2 december om Op de forum gezien dat stelletje komt weer naar de bios vanavond en na een heel geil ontmoeting laatste zaterdag stap ik de trein in naar Hengelo. Ik was te verwachte dat het zal druk zijn maar valt het mee als ik binnen loopt.

Stelletje zit er op de bank in de hetro zal, Dit prachtig blond schoonheid met een sexy zwart rokje en zwart kousens. Als je niet gewend met de sex bios zal je nooit verwachte dat je tegen aan komt zo vrouwen hier. Wij zijn allemaal een filmtjes te kijken, maar wil liever in het echt kijken. Ik zit op de hoek van de grote bed en komt stelletje bij liggen.

Ik schuif op en ligt Blondie tussen twee mannen. Ik streelde haar, over haar arm en boven, de zacht huid aan haar nek, beneden over haar kousens en de lekker stukje huid daar boven…. Haar man draait haar om en begint haar te neuken voor wij wisselde af en ik gat weer, zij is echt een geile meisje, dit voel ik van haar en ik probeer haar in de kontje te neuken maar het is niet echt gelukked en ga ik haar kutje weer neuken. Haar man neemt dit van mij over en gaat haar wel in de kontje neuken, was geil als zij mijn hand Douwe naar haar kutje, mijn vingers in haar als hij haar kontje neuked.

Hij komt klaar en zij komt boven op mij zitten, ik kan haar goed aan kijken in deze positie, haar lekker tieten in beide handen houden als zij beweegt heen en weer op mij, zo lekker een gevoel….. Ik lig haar op haar rug, benen op mijn schouders en begin haar lekker deep te neuken, de gevoel, dit prachtig blond onder mij. Op dit moment lukte het niet voor mij te klaarkomen maar dat is voor mij echt niet erg als ik zoo lekker gespeeld hebt. Neem wij afscheid en stelletje gaat naar huis.

Na wassen en een bakje halen ga ik weer naar de hetro zal, hoer ik iets en ga de darkroom kijken, ik zie niet veel maar dat is wel de bedoeling. Er is een wat ouder stel daar en kletsen wij een beetje voor zij is begonnen met mij en een andere te pijpen, van een naar de andere en terug. De andere man komt klaar en zij is lekker bezig om mij te pijpen, lekker trekken en weer haar mondje in en kom ik lekker klaar… Wij staan allemaal in de donker gezellig te kletsen en dan is het al Tijd voor omkleden en naar huis te gaan.

Op de forum gezien dat Iris weer van plan om naar de bios te gaan, gaat mij te denken… Zo heerlijk was het de laatste keer… Iris komt aan Ik neem plaats op de bank naast de tv en kijk, links is er de scherm met een porno film en rechts is er echt porn op de bed …. Iris is er bezig met haar mond vul, genieten van de jonge man en hij ook van haar, ik kan bijna van de andere kant van de zal tussen haar benen kijken, maar bijna… Ga ik boven een drankje halen en kom nu naast de bed staan, de jonge man is net weg en vraag ik haar als ik naast haar kan zitten.

De mannen begin met Iris te spelen en haar vriend draait haar om en begint haar hard te neuken van achter, iris neemt de andere in haar mond en begon hem lekker te pijpen, kutje en mondje vul, Iris kan niet meer concentreren aan pijpen, haar Hooft ligt op de bed en kan alleen genieten van de lul in haar kutje en snel komt zij kreunen klaar.

Iris ligt op haar rug en de andere man gaat tussen haar benen en begint haar te neuken. Ik kijk naast mij en zij ligt lekker, ik strel haar lijf en over haar tieten als haar hele lijf beweegt. Na de man komt klaar is hij weg gegaan en lig wij drie op de bed… Ik begon Iris te strelen, langzaam over haar lekker lijf, ik trek haar aan mij en ga wij lekker zoenen, zachtjes als haar vriend met haar kutje spelt.

Ik vond dit herstelijk geil, Iris trillen en kreunen als wij zo lekker zoende. Ik ga tussen haar benen en voel hoe nat zij is, trek haar open en werk mijn tong over haar clit, in haar kutje en weer over haar clit, lekker, zij is kreunen en trek ik haar, haar kutje in mijn mond als zij komt klaar..

Volgend keer wil ik haar lekker neuken?? Na een drankje en moments rust gaat wij omkleden. Heerlijk geil tijd gehad Ik wil de erotheek Hengelo bedank voor de gastvrijheid in de cinema en Jennifer ook, altijd een glimlach, tijd voor iedereen te kletsen en op je gemak te laten voelen. Groetjes en tot snel Scots. Hoi Scots,jij hebt een gratis entree kaartje gewonnen voor het deel van jouw ervaring.

Meld je het even aan de balie? Mvg, Team Erotheek Hengelo. Hoi, ik ben woensdag voor werkzaamheden in Hengelo. Begrijp aan de reacties dat er vaak spannende dingen gebeuren.

Ben zelf Bi en voorkeur gaat uit naar het vrouwelijke geslacht. Weiger zeker geen mannenmond rond mijn lul. Zijn er misschien stellen en of geile mannen die a.

Hi Harry, berichten als deze zijn welkom in ons gastenboek. Deze pagina gelieve gebruiken voor ervaringen en geen oproepen. Kom gezellig een keer bij ons langs! Vanavond naar de bios om te kijke wat de avond zal brengen. Lekker bakje gehaald en naar beneden waar ik zie paar bekende gezichts van de laatste keer. Is er 5 of 6 mannen rustig kijken naar een film. Hoor ik in de middag was een lekker active stel geweest……dan heb ik wel wat gemist….

Dan loopt een heel leuk stel naar binnen maar was niet lang gebleven, filmtje kijken en was ze weg. Op dit moment dacht ik, OK, is niet mijn dag…. Tijdje later loop ik in de zal boven en de stel is op de bank, ik vraag als ik mag naast zitten en dat vond ze goed. Er was iets op de scherm spelen maar ik kan mijn ogen niet af van de lekker vrouw naast mij zitten. Zij heft een stout glimlach en een blik in haar ogen als zij mij aankijkt, ik heb en goed gevoel en begin haar hand rustig te strelen en krijg ik een positieve reactie….

Ik trek haar schoenen en kousens af zo ik haar benen goed open kunnen doen en ga ik haar lekker beffen, dit mooi slank dame heft een geweldig lichaam en het is zo mooi om haar gezicht te zien genieten vanaf tussen haar benen? Draaide zij om en haar man geeft mij een condom, yess, ik trek mijn broek er af en de condom eraan, ik neem haar rustig van achter als zij bezig is om haar man te pijpen, geweldig is dit, een vrouw genieten van twee manen, volgs mij zie vond dit ook lekker?

Dit lekker ding heerlijk geneuked en heftig klaar gekomen op haar kont. Was heerlijk om met julie te spelen vanavond en zal leuk om je weer te zien Geile groetjes Scots. Ik was zoals dat voor mij gewoon is vroeg, tegen Natuurlijk een hartelijke ontvangst door Ferry die vandaag achter de balie stond, handdoekje mee en naar achter het gordijntje.

Kleren uit, handdoekje en kluissleutel mee naar beneden, kijken of er al mensen zijn. Ik ben de eerste, lekker, een plekje zoeken om de film goed te kunnen zien, een oogje op de ingang en alles wat er mag gebeuren in de zaal. Niet lang na mij komen er twee mannen binnen, we groeten en ook zij zoeken een plekje. Het is tegen Een mooie stoere man met een mooie lange vrouw blond haar en gekleed in een doorschijnend jurkje met een mooi setje eronder.

Ze gingen op het bed naast een man liggen die zich al helemaal geïnstalleerd had voor het gebeuren van deze middag. Het stel kende de man en het werd al snel geilzellig op het bed.

Omdat ik een goede plak had gekozen kon ik goed zien wat er gebeurde. De handen van de mannen gingen als snel over de vrouw, ze zochten de prachtige grote tieten en ze begonnen deze te strelen, te kneden en te te kussen. De vrouw was ook al opzoek naar wat er verborgen zat in de broekjes van de mannen.

Al snel had ze beet en kwamen er twee lullen uit de broekjes te voorschijn, nog niet op zijn grootst maar dat duurde niet lang. De broekjes van de mannen gingen uit en Mieke, zo bleek de prachtige vrouw te heten ging met haar mondje opzoek naar de eerste pik.

Haar mondje ging over de toch al behoorlijk stijf geworden pik, maar zonder moeite ging hij helemaal tot aan de ballen in haar mond. Terwijl ze aan het pijpen was trok ze de pik van de andere man tot ongekende grote. De mannen en Mieke genoten zicht- en hoorbaar.

Nu kwamen ook andere mannen dichterbij, ik heb afstand gehouden, maar wel met voldoende zicht op alles wat er gebeurde. De man met de stijf getrokken pik pakte nu een condoom en schoof deze om zijn pik. Hij trok de nog pijpende Mieke naar zich toe en draaide haar op de rug. De benen gingen wijd en het slipje dat ze nog aan had werd opzij geschoven en haar geile natte kut werd voor de toeschouwers zichtbaar.

De man schoof nu zijn pik bij Mieke binnen en nog net voor de andere man zijn pik weer in haar mond stopte kwam er een kreet van genot kwam uit haar mond. De man begon haar stevig te neuken en de toeschouwers die allen heerlijk aan hun pikken stonden te trekken kwamen nu steeds dichter bij.

Toen er één het waagde de heerlijk tieten van Mieke te strelen begonnen er ook andere mannen bij op het bed te klimmen. Ze boden hun pikken aan de gretig om zich heen graaiende Mieke aan.

En al snel had ze een stijve pik met rechts vast en ook in haar linker hand had ze een grote pik. Terwijl ze nog steeds aan het pijpen was en geneukt werd trok ze aan de lullen. En het duur de dan ook niet lang voor de eerste man zijn zaad op haar spoot, hij gaf haar een doekje op het sperma af te vegen en dankte haar en vertrok. Zijn plaats werd gelijk ingenomen door de volgende stijve pik. Toen werd ze door de neukende man op haar knieën gezet en keihard op zijn hondjes geneukt. Terwijl ze nog probeerde te pijpen en vier mannen haar heerlijk lijf, tieten, billen en kutje streelden en kneden kwam de neukende man klaar.

Hij stootte nog even door en trok toen zijn pik terug, gaf haar een tikje op de billen en trok zijn condoom af en vertrok richting de koffie. Haar kut bleef niet lang zonder pik. Het slipje werd eerst even uitgetrokken en terwijl ze nu weer op haar rug lag stootte een dikke pik in haar kut.

Ze trok twee pikken heerlijk spuitend klaar. Een man was nu over haar gezicht gaan liggen terwijl hij zijn pik diep in haar mond klaar neukte, het hete zaad liep uit haar mondhoeken. Er werden een paar doekjes aangereikt en met een kusje op haar wang bedankte de man. Ook de twee op Mieke tieten klaargekomen mannen veegden hun zaad netjes op en bedankten Mieke.

Even iets drinken en al snel werd een bekertje water aangegeven door een van de zorgzame mannen. Ik zat volop van het sexspel van Mieke en haar mannen te genieten. Er bleven ook telkens nog mannen binnenkomen, de meesten naakt, maar toch ook altijd nog mannen die hun kleren aanhouden. Het mag natuurlijk, het is geen naaktdag maar toch… Een van de mannen met de kleren nog aan gaat gelijk bij binnenkomst richting Mieke.

Nu Mieke wat gedronken heeft gaat het feest verder. De derde pik van de middag schuift haar kut in en de man begint gelijk keihard te rammen. Mieke kreunt het nu uit en de man die zijn pik in haar mond wil stoppen wordt tegengehouden, ze kreunt zo hard dat ze hem nu even niet in haar mond kan hebben. De neukende man kreunt nu ook volop en het roept uit dat hij gaat komen en gelijk spuit hij zijn condoom vol.

Trekt zijn pik uit Mieke en vertrekt. Geen dank je wel, zegt nog een van de mannen, maar hij is al vertrokken. Mieke zit nu even rechtop op de rand van het bed en de man met kleren aan grijpt zijn kans. Broek een open en een stukje naar beneden en met een dwingend gebaar drukt hij Mieke hoofd in de richting van zijn stijve pik. Gretig als ze is begint ze hem te pijpen, maar nog voor ze goed bezig is trekt hij zijn pik uit haar mond en spuit over haar gezicht en tieten.milf zoekt erotheek hengelo gastenboek

Hij stootte nog even door en trok toen zijn pik terug, gaf haar een tikje op de billen en trok zijn condoom af en vertrok richting de koffie. Haar kut bleef niet lang zonder pik. Het slipje werd eerst even uitgetrokken en terwijl ze nu weer op haar rug lag stootte een dikke pik in haar kut. Ze trok twee pikken heerlijk spuitend klaar.

Een man was nu over haar gezicht gaan liggen terwijl hij zijn pik diep in haar mond klaar neukte, het hete zaad liep uit haar mondhoeken. Er werden een paar doekjes aangereikt en met een kusje op haar wang bedankte de man. Ook de twee op Mieke tieten klaargekomen mannen veegden hun zaad netjes op en bedankten Mieke. Even iets drinken en al snel werd een bekertje water aangegeven door een van de zorgzame mannen. Ik zat volop van het sexspel van Mieke en haar mannen te genieten.

Er bleven ook telkens nog mannen binnenkomen, de meesten naakt, maar toch ook altijd nog mannen die hun kleren aanhouden. Het mag natuurlijk, het is geen naaktdag maar toch… Een van de mannen met de kleren nog aan gaat gelijk bij binnenkomst richting Mieke.

Nu Mieke wat gedronken heeft gaat het feest verder. De derde pik van de middag schuift haar kut in en de man begint gelijk keihard te rammen. Mieke kreunt het nu uit en de man die zijn pik in haar mond wil stoppen wordt tegengehouden, ze kreunt zo hard dat ze hem nu even niet in haar mond kan hebben. De neukende man kreunt nu ook volop en het roept uit dat hij gaat komen en gelijk spuit hij zijn condoom vol. Trekt zijn pik uit Mieke en vertrekt.

Geen dank je wel, zegt nog een van de mannen, maar hij is al vertrokken. Mieke zit nu even rechtop op de rand van het bed en de man met kleren aan grijpt zijn kans.

Broek een open en een stukje naar beneden en met een dwingend gebaar drukt hij Mieke hoofd in de richting van zijn stijve pik. Gretig als ze is begint ze hem te pijpen, maar nog voor ze goed bezig is trekt hij zijn pik uit haar mond en spuit over haar gezicht en tieten.

Dank je, hij loopt weg Mieke toch een beetje beduusd achterlatend. Van één van de mannen krijgt ze een doekje om het zaad af te vegen. De man van het doekje gaat nu op zijn knieën voor Mieke zitten en duwt haar voorzichtig achterover. Zo heeft hij perfect zicht op haar natte kut. Hij gaat haar eens lekker beffen. Terwijl hij aan het beffen is stopt de man die naast haar zit eerst een dan twee en vervolgens drie vingers in haar kut en begint als een dolle te vingeren.

De beffende man gaat iets opzij zodat ze goed gevingerd kan worden. Hij bewerkt nu haar klitje en je hoort de kut soppen.

Onder luidt gekreun komt ze klaar en het is een natte boel geworden, een doekje is niet voldoende en een handdoekje biedt uitkomst. Het bed wordt drooggemaakt en ook Mieke, die op dat moment nog wordt onder gespoten door een heerlijk klaarkomende pik, heeft besloten dat het even genoeg is. Eerst koffie, sommige mannen kijken teleurgesteld, anderen geven haar groot gelijk. Mieke gaat nu met haar vriend naar boven, de mannen achterlatend met de vraag komen ze nog terug of gaan ze weg?

Ik zit nog heerlijk op het bankje aan mijn pik te trekken en langzaam maar zeker vertrekken de meeste mannen weer. Er zit een man tegenover me en hij geeft een compliment over mijn pik.

Die is zeker wel geliefd bij zowel mannen als vrouwen zegt hij nog. Ik zeg hem dat ik er tevreden mee ben en ik geen klagen heb. Hij komt wat dichterbij en begint vanaf mijn knie naar boven in de richting van mijn pik te strelen. Mag ik vraagt hij nog…zeker zeg ik en voordat ik het in de gaten heb verdwijnt mijn stijve pik in zijn mond.

Ik begin te kreunen, hij pijpt mijn pik zo lekker, likt mijn eikel en mijn ballen worden ook niet vergeten. Nu is hij mij zijn handen opzoek naar mijn tepels, hij begint eerst een beetje te strelen en daarna zet hij zijn nagels om de tepels en begint er aan te trekken. Heerlijk, het doet net geen pijn.

Hij blijft mijn pik maar pijpen en ik maan hem even tot rust anders spuit ik zo, zeg ik. Spuit je pik maar lekker leeg zegt hij en eerlijk gezegd kan ik ook bijna niet meer. Ik zit hier ook al anderhalf uur te genieten van alle geile sex activiteiten.

Ik wil ook spuiten, maar niet in zijn mond. Ik wil gewoon op mijn buik spuiten. Dat geef ik aan hem aan en een beetje teleurgesteld haalt hij mijn pik uit zijn heerlijk zuigende mond. Terwijl hij aan mijn pik aan het rukken is moedigt me nu aan om mijn pik maar heerlijk leeg te spuiten.

Ik kreuk, ik kom en gelijk komt de eerste lading zaad uit mijn pik gespoten, de man schrikt een beetje, ik krijg klodders van mijn zaad in mijn gezicht. Een tweede en derde straat tot halverwege mijn borst en de man zit vol bewondering naar het zaad in mijn gezicht te kijken. Je was er wel aan toe zegt hij nog en hij laat zijn mond weer over mijn pik glijden om alles eruit te zuigen.

Heerlijk wat een pik wat een zaad, geweldig. We zitten naast elkaar ik uitgeput en hij trekkend aan zijn pik en al snel loopt er een dikke straal sperma over zijn hand. We vegen het zaad van onze lichamen en blijven nog een even na kletsen, over de EROTHEEK, maar ook over het weer en van alles terwijl we nog heerlijk aan onze pikken zitten. Ik sta op groet de man en loop naar de uitgang, misschien zien we elkaar weer zegt hij nog, wie weet… en ik ga naar huis.

Wat een geilzellige middag…er zijn er al veel geweest en ik hoop dat er nog veel volgen…. Ze typen het alleen niet in de ervaringen. Als jullie het leuk vinden kan ik wel vaker een ervaring plaatsen.

Erg ontspannen en geile bios, nu tweede maandag op rij dat ik er was en het is gewoon echt heel relaxed. De grote stoel naast de gloryholes in de darkroom is wel mijn favo plekje.

Hallo allemaal…Wij vonden het erg spanend toen we voor de eerste keer binnen kwamen maar zijn snel op ons gemak gesteld Door Ester,Giel,Rowena en Jenefer en hebben er ook een erg leuke midag gehad…..

Wat was dat spannend. Ik had voor mezelf besloten dat ik mijn eerste bios ervaring wilde opdoen in Erotheek. En daar was ik naar opzoek, naar geile en fijne bi actie. Ik zelf ben bi en heb al best wel wat zuig en trek ervaring maar steeds een op een.

Eenmaal in hengelo aangekomen heb ik de auto geparkeerd in de nabij gelegen parkeergarage. Duidelijk voor Esther was dat ik voor de naaktdag kwam. Ik ontdoe mijn kleren van mijn lijf en leg ze in de locker, koordrtje met sleutel om mijn pols en hop naar de zaal. Na opgewarmd te zijn ben ik boven gaan kijken. Dit was het startsein voor andere heren om hun pikken en mondjes beschikbaar te stellen aan me.

De dagen worden alweer korter en zo wordt het , s avonds eerder donker. Een beetje vermoeid plof ik neer op de bank en leg ik mijn rechterwang op de leuning. Op tv is er een artikel over een man die ,s nachts opgesloten was in een sexbioscoop.

Mijn gedachten dwalen af. Langzaam kom ik overeind en pak ik mijn laptop uit de kast. Zo ben ik al een poosje weer alleen en heb ik eigenlijk wel zin aan een avontuurtje. Ik klap het scherm van mijn laptop open en surf naar de datingsite waar ik al een aantal maanden een profiel heb, vermoeid scrol ik door de reacties die ik inmiddels op mijn profiel heb gekregen. Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om deze man mee uit eten te nemen, en al helemaal geen 2 of 3 keer.

Wat ik eigenlijk wil is deze man opbellen en hem vermanen langs te komen. Helaas werkt het hier niet zo. Mijn gedachten dwalen af en zo moet ik weer denken aan het artikel over de sexbioscoop. Naast de datingpagina open ik een extra scherm en toets bij google het woord sexbioscoop in. Het eerste resultaat is Erotheek Hengelo, hebben die een sexbios vraag ik mij hardop af. Dit wist ik niet dacht ik terwijl ik op de link klik.

De pagina opent en er verschijnt een gastenboek. Langzaam begin ik te lezen en raak ik licht opgewonden van de verhalen die ik daar lees. Zo meldt ene meid39 dat zij er ook wel eens komt en dat de sfeer er ontspannen is.

Terwijl ik op de knop schrijf nieuw bericht klik merk ik dat het bloed mij steeds sneller naar het hoofd stijgt. Als naam geef ik Melissa op. Met bevende vingers begin ik te typen, als ik na een moment lees wat ik nu eigenlijk geschreven heb staat er: Zijn er vanavond leuke mannen, ik ben wel in voor een avontuurtje.

Hierna klap ik mijn laptop dicht en loop ik de trap op richting de douche. Na zo,n lange dag is een lange warme douche wel lekker.

Terwijl ik onder de douche sta gaat maar steeds het idee door mijn hoofd dat ik wel weer eens toe ben aan een lekkere beurt. Ik droog mijn lichaam af en gooi mijn lange zwarte haren achterover voordat ik de handdoek als een pers over mijn haren bind. In mijn lingerie la pak ik dat setje dat ik afgelopen week nog in diezelfde erotheek gekocht heb. Het witte bloesje dat ik over die zwarte rok aantrek laat ik lekker ver open.

Mijn lekkerste geurtje streelt mijn nek en ik ben er klaar voor. Beneden sla ik de laptop open en zie ik dat er inmiddels al 5 mannen gereageerd hebben op mijn oproep. Dit keer kom ik met een andere missie, dus met een geheel ander gevoel de erotheek binnen lopen. De man die deze avond werkt is druk met wat klanten dus ik loop wat verstijfd heen en weer. Alsof er geen geluid uit komt vraag ik een halve minuut later aan dezelfde man of ik even een kijkje mag nemen in de cinema.

Hij geeft mij een handdoek mee en wenst me veel plezier. Bij de lockers kleed ik mij uit, alleen mijn kousen houd ik aan. Wat doe ik, vraag ik mijzelf af terwijl ik inmiddels al aardig op temperatuur ben gekomen.

Onderaan de trap ga ik links de heterozaal binnen waar allemaal grote banken, een soort hackers achter elkaar staan. Helemaal achterin de zaal is een soort van groot bed gecreëerd, hier ga ik zitten.

Al snel komt er een man van een jaar of 40 naast mij zitten en legt zijn hand op mijn inmiddels, door de spanning, koud geworden been. Ik kijk hem aan en knik dat het ok is. Langzaam gaat zijn hand over mijn kousen richting mijn natte kutje. Zijn vingers voel ik over mijn kutje gaan en plotseling voel ik 1 vinger naar binnen gaan.

Ik leg mijn hoofd achterover om hier van te genieten, de film kan ik in deze positie al niet meer zien maar ach, dit is veel beter dan de film. Zachtjes begin ik te kreunen terwijl er inmiddels twee vingers in en uit mij gaan.

De naakte man naast mij merkt dit op en komt over mij heen liggen. Snel voel ik even wat voor een gereedschap deze man heeft, mmh denk ik, dit moet het wel doen. Terwijl hij mij diep in de ogen aankijkt brengt hij zijn harde lul naar binnen, hij is vrij groot dus ik moet even slikken.

Langzaam begint hij mij te neuken en al snel laat ik mij helemaal gaan. Op dit moment ben ik zo aan het genieten dat ik al helemaal niet meer weet waar ik ben. Zo snel als ik kan verwissel ik van positie en zit ik op mijn knieën voor hem.

Mijn kutje is inmiddels drijfnat geworden. Zijn harde lul glijdt lekker naar binnen. Op zijn hondjes, heerlijk. Vragend kijk ik om mij heen, er moeten wel 15 mannen naar mij staan kijken en niemand die wat doet. Al snel komt de volgende man achter mij staan en ook hij begint mij heerlijk te neuken.

Hierna zijn er nog een stuk of zes lekker actief geweest, de anderen mochten allemaal over mij heen spuiten. Dit keer ben ik het, die zonder iets te zeggen, de zaal verlaat. Boven aangekomen bij de lockers zie ik dat mijn kousen aardig onder het nog warme zaad zitten. Deze gooi ik dan ook maar weg. Dit is toch wel het geilste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik vind de erotheek top er is altijd sfeer en esther en giel zijn toppers! Ik kom er graag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van Op zondag zijn we gesloten. Ervaringen sexcinema U bevindt zich hier: Ervaringen sexcinema Wil jij je ervaring in de sexcinema delen? Beloning voor jullie ervaringen Als beloning verloten we iedere maand een vrijkaartje voor onze sexcinema. Houd het netjes samen. Ik was klaar Beantwoorden. Je hebt het wel geil gehad volgens mij Beantwoorden.

Geile groet van een vriendenstel!!!!! Mvg, Team Erotheek Hengelo Beantwoorden. Groetjes en tot snel Scots Beantwoorden. Was heerlijk om met julie te spelen vanavond en zal leuk om je weer te zien Geile groetjes Scots Beantwoorden. Wat een geilzellige middag…er zijn er al veel geweest en ik hoop dat er nog veel volgen… Groeten en tot een volgende ervaring, Steven Paul Beantwoorden. Bedankt voor je verhaal! Groet, Steven Paul Beantwoorden. Klinkt wel lekker hoor Beantwoorden.

Dam goed en geil verhaal Beantwoorden. Plaats een Reactie Meepraten? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Lees jullie berichtje te laat helaas, hoop dat het gezellig was in deze top bios! Laat anders even een review achter hier op het gastenboek.

Leuk om anderen te informeren. Kijk voor mijn gegevens een paar advertenties terug. Terwijl ik dit tik krijg jij hopelijk de aandacht van respectvolle mannen. Gaan het vandaag helaas niet redden, mocht er een stel een keer willen afspreken horen wij het graag! Vandaag wil ik samen met mijn vriendin de bios bezoeken, wij allebei Zouden er om Welk stel komt er gezellig bij.

Hallo Sander en Gea, ik zou jullie graag mee willen nemen als het gaat om drempelvrees weg te halen. Hallo Sander en Gea Wij zijn van pan vanmiddag een kijkje te nemen Miss leuk om elkaar daar te treffen?? We kunnen vandaag eventueel wel rond 12 uur. Ik, de man van Wij Tweeen KOM graag naar de bios, als jullie daar ook zijn kunnen we er een heet feestje van maken. Komen er vrijdagavond nog stelletjes? Ik ga vrijdag avond voor eerste keer kijken hoe het daar is en of bevalt.

Welk leuk stel wil mij leren kennen op kik om vervolgens naar de bios te gaan. Hoi stel, helaas lees ik dit waarschijnlijk te laat, had graag met jullie meegedaan. Ik ben 24 jaar en zag deze website voorbij komen.. Wat gebeurd er hier zoal? En wat kun je er allemaal doen? Ik weet het nog niet mark, is allemaal nieuw voor me..

Ik wil het rustig aanpakken. Zijn er mensen die kik messenger hebben? Mooie leeftijd trouwens johnnn. Hoi twinibal Wij zin een stel van 35 en37 wij willen ook vanmiddag gaan. Komen jullie nog of zijn jullie er al. Gr Sander en Gea. Wil graag met mijn geile slaafje komen maar zijn er nog kerels of stellen die haar dan samen met mij heerlijk willen nemen?

Ze is voor alles in. Man, van wij tweeen, wil graag helpen om haar een echt slaafje te laten voelen. Laat maar weten wanneer jij met jouw slaafje wilt komen. Een onderdanig vrouwtje wil ik graag nemen…geen weerwoord…tot…ik hoor het graag. Geintresseerden stuur graaf even een berichtje naar en wie weet geniet jij vollop van mijn slaafje. Twannibal, Ik ben morgen om Hoi iemand toevallig volgende week nog zin om een filmpje te pakken? Hoi,datingbios bezoekers, Zijn er deze week nog leuke dames of stellen die mij overhalen om de bios te bezoeken?

Ik ben een rustige man die van plezier houd. Ik wil heel graag deze bios komen bezoeken maar de drempel is net te hoog om alleen te gaan. Ik ben een man die voor vrouwen gaat. Welke dame heeft er ook zin om te gaan?? Wil graag een keer de bios bezoeken… Maar wil de eerste keer liever niet alleen gaan…. Eventueel zou ik vanavond wel kunnen maar dat laat ik dan nog wel weten als je wilt en anders woensdag overdag. Hoi, ik ben er ook nooit geweest en wil ook graag gaan maar niet alleen.

Wellicht kunnen we samen gaan? Ik ben een nette goed verzorgde vent van Komen er morgenmiddag nog leuke dames om mij wegwijs te maken in deze leuke bios? Ik ben een man. Mannen, wil je genieten…blijf dan een beetje op afstand en je gaat de geile show zien…Zij heeft geen zin om mannen op afstand te moeten houden.

Als je voor haar te dicht bij bent… laat er minimaal een stoel tussen is het spel uit en gaan Wij Tweeen ook tot mijn spijt weer. Hopelijk houden jullie er rekening mee.

Hallo, als het lukt kom ik vanmiddag ook nog even kijken naar jullie. Wil jullie wel geil bezig zien. Zijn er dan ook nog andere stellen, dames of misschien een lekker tv sletje.? Ik ben een nette man van 50 goed geschapen en niet opdringerig. Topper45, ik hoop dat wij tweeen niet te laat zijn met deze melding…het gaat vanmiddag niet lukken om te komen.

Sorry mannen en eventueel andere stellen. Het is nog niet te laat. Wel jammer dat het niet doorgaat. Laat maar weten waneer jullie weer komen. Ik kom graag kijken. Toppr45, hou de site in de gaten of misschien kunnen we je persoonlijke een bericht sturen…Mijn meisje vindt het heel spannend.

Ik weet niet of ik hoer een mailadres mag doorgeven maar het is Topper45 live. Anders even googelen op topper Ik heb wel ergens een profiel. Ik ben gisteren met mijn vriend in de bios geweest en heb genoten van de leuke mensen en de sfeer in de bios.

Kom zeker weer eens naar de bios en zal dit ook aankondigen in het gastenboek. Hoi Arie zou graag de afspraak voor morgen afzeggen i. Wij Tweeen waren vanmiddag toch onverwacht nog in de datingbios…niet om te daten maar om heerlijk te genieten van elkaar. Wij Tweeen willen graag genieten en jullie mogen daar op gepaste afstand van mee genieten.

Als er plek genoeg in de zaal is en je gaat zo ongeveer op haar zitten, tja dan is het gedaan en is ze weg…Jammer voor haar, voor mij en voor jullie. Dating Bios dame, je hebt ons een goede massage olie verkocht, wij hebben al van genoten. Lijkt ons stel 55 plus leuk om eens te doen.

Wij Tweeen, stel van eind 50 gaan vandaag aan het begin van de middag…uurtje of één. We houden van op afstandje bekeken te worden en hebben niet direct behoefte aan contact, maar wie weet…. Helaas hebben we vandaag andere verplichtingen, misschien een andere keer afspreken.

Fijne middag, en veel bekijks……. Stel [42 , 50 en ikke komen zowiezo]. Zal binnenkort weer eens kijken. Mogelijk ben ik dan ook bttm voorbereid.

Bi bttm morgen van plan langs te komen. Komen er morgen nog meer mannen, vrouwen of stellen? Een reactie zou fijn zijn. Als ik er ben loop ik inderdaad naakt rond, vaak met een speeltje in. Kijk voor de regels zoals discretie naar de huisregels.

Ik zat te denken om vanmiddag eens een kijkje te nemen. Deze nette topper van 52 wil morgenmiddag wel weer eens naar de bios. Komt er dan ook nog een leuk stel, dame of tv-dame?

Dan maken we er een leuke middag van. Ik kan wel rond 3 uur. Laat maar eens horen wie er ook zin heeft. Hallo welke dame of stel is er vanmiddag evt? Ben leuke goodlooking man van 50 slank geschoren. Wie is er vanmiddag? Dit bi slaafje zit vanaf een uur of half één in de Datingbios.

Zelf draag ik verplicht door mijn Meesteres een roze siliconen kuisheidskooitje en een knalroze kanten stringetje. Vanavond ga ik voor het eerst naar de bios…. Ben een slanke man van 34….. Hoi Patricia of anderen, Ik ben een BI kerel van begin 40, goed uitzient en lekker relaxed in de omgang, die graag contact legt met vrouwen of stellen om samen leuke dingen te beleven.

Oa bios maar ook naar de grotere kinky feesten in nl en duitsland. Mocht er iemand interesse hebben doe dan even een mailtje naar maxmaat hotmail. Groeten max en misschien tot snel…. Hee patricia kun je ook na Of kun je aleen overdag? Deze lekkere geile jongen 27 zou je graag eens ontmoeten. Hallo Patricia, Ik zou je vandaag wel willen begeleiden in de bios. Ben zelf een man van 35 jaar met normaal uiterlijk. Hoi Patricia, ik goed uitziende man van 45 uit Almelo wil je ook wel begeleiden.

Woon vlakbij de Bios. Hoi Patricia, Als je nog een zin hebt om samen te gaan. Mail me op rik delightmassage. Timo23 Je kunt beter via het gastenboek van te voren laten weten dat je komt of vragen wie er die dag komen.

Patricia heb je misschien zin om een keertje met mij af te spreken in de datingbios? Zou het erg leuk vinden om jou te ontmoeten. Patricia, mocht je binnenkort een keer willen afspreken ik zie wel dat er veel liefhebbers zijn laat het maar weten. Ik ga graag met je mee naar de bios, maar ik wil je ook wel binnen treffen. Kijk maar wat voor jou prettig voelt. Ik laat het helemaal van jou afhangen. Omdat we weinig reacties kregen proberen we het nog een keer. Wij stel ik hans en marjan. Zoeken en leuke vrouw die verwend wil worden door marjan.

Ikzelf doe niet mee maar kijk toe ik hans goed verzorgd breed zwart lang haar. Marja donker lang haar sportief gebouwd. Een superlichaam zijn dus op zoek naar een vrouw wil wil lekker gelikt worden door marjan.

Wij komen zaterdag avond. Als we reacties krijgen gr. Jammer dat jullie alleen een vrouw zoeken. Zouden jullie om 3 uur vanmiddag kunnen? Heey patricia Ja lijkt me leuk om jou hierin te begeleiden of misschien om samen te gaan Wanneer ben je van plan om heen te gaan? Hëey ja hoor lijkt me leuk!!

Maar dat hoor je morgen avond of dinsdag in de ochtend. Iemand volgende week gezellig in de datingbios. Ben een meid van 25 jaar en volslank. Is er een man die me discreet wil begeleiden?

Ik wil graag met je mee Patricia…laat maar weten wanneer je wilt gaan. Ben 47 en een liefhebber van de vrouw met een maatje meer. Hoii henk leuke leeftijd!! Ja inderdaad ik heb het zelfde namelijk. Ik hoop dinsdag te kunnen. Dus hou de site in de gaten. Hai Patricia, dinsdag gaat mij niet lukken. Dat jij het zelfde hebt schept een band. Vrijdag is voor mij de eerste dag dat ik kan…ik hoop je te ontmoeten en wie weet…. Hallo Patricia, ik wil jou ook wel discreet begeleiden. Het is voor mij ook de eerste keer.

Wanneer zou je kunnen? Hallo hans en marjan Hoe laat zijn jullie er vanavond dan? En vind ze het ook geil om Door een andere man te worden verwend? Zijn jullie allebei bi? Ook vanavond komen we langs ik hans en marjan welke leuke dame komt ook mijn vriendin zo graag met een andere vrouw wat doen ikzelf doe niet mee maar kijk toe gr.

Hallo ik hans en marjan hebben zin om morgenavond langs te komen marjan is Wij zijn op zoek naar een leuke vrouw die met haar sex wil in de bios ikzelf. Kijk maar doe niet mee. Dus is er een leuke vrouw die zin heeft reageer. Jammer wij twee wij waren onderweg om Sorry, het spijt ons voor jullie, maar ook voor ons. Had een leuk feestje kunnen worden. Maar door werk van mijn meisje lukte het niet. De volgende keer zullen wij tweeen even een berichtje plaatsen, mocht er iets tussen komen.

Hoi, zijn der morgen tegen 1 uur in de middag nog mensen in. Wat een mooi overzichtelijk gastenboek. Binnenkort komen wij tweeen ook weer eens even langs om heerlijk bekeken te worden in de bios.

Mannen om alles tot het happy end te kunnen volgen graag afstand houden. Mijn meisje vindt het niet prettig als er meerdere heerlijke mannen binnen handbereik zijn. Dus graag van een afstandje kijken….

Wannneer zijn jullie van plan om te gaan? Een lekkere show zeg ik geen nee tegen! Mijn meisje houdt er wel van om mooie stijve pikken te zien spuiten. Niet te dicht bij, probeer het kijken een beetje stiekem te houden. Daar raakt ze super opgewonden van en wie weer gebeuren er wel verrassende dingen. Verblijf morgen donderdag in van der valk hotel alleen en zoek ontspanning in kamer of bij Bios, alleen koppels of vrouwen. Jammer dat je bijna nooit leest dat er stelletjes zijn.

Komen er wel stelletjes. Dit zou leuk zijn wij zijn erg benieuwd. Wij, stel, zouden het ook leuk vinden als er een ander stel aanwezig zou zijn. Laat even wat van jullie horen. Wij 3 vrienden goed uitzienden en netjes verzorgd. Zoeken leuk stel om spannende dingen te doen in de bios.

Vrouw alleen mag ook. Of stel vind je het geil als jullie bezig zijn en wij toekijken. Plaats en reageer gr. Hoi, Wij een knap en mooi stel zijn van plan om op 9 of 10 december heen te gaan.. Wij zijn van plan om woensdag 30 november de bios eens te bezoeken Zijn er nog leuke stellen die ook gaan Hopen op respons.

Hoi ik ben arjan 38 jarige goed uitziende man gaan er morgen avond 28 november nog meisjes dames naar de bios laat het even weten xxx. Hallo , ik ben van plan. Hallo ik ben van plan om vanmiddag naar de bios te gaan is er een vrouw of stel die ook zin heeft? Hallo ik ben een bischierige jongen van 26jr en wil donderdagavond even kijken in de bios wie is er nog meer. Hallo mannen ik ben een volslanke vrouw van 25jaar en wil graag de ervaring van de dating bios er varen.

Wie kan mij helpen. Ik ga vanmiddag en zou je graag ontmoeten. Ik ben om half 2 aanwezig Gr Ben Ik heb een zwarte boxenshort aan. Hoi Patricia, Ben je er toevallig volgend weekend? En sta je open voor een leuk jong stel? Wat zou je voor ervaringen willen weten? Eventueel wil ik je wel begeleiden in de dating bios. Misschien is de klik er dan wel en hebben we een gezellige tijd. Lijkt me leuk en gezellig om die ervaring met jou te delen.

Bedankt voor je snelle reactie. Lijkt me gezellig om je te ontmoeten. Zullen we woensdagavond er heen gaan? Zou je me kunnen mailen als je een datum weet. Lijkt me gezellig en spannend om je te ontmoeten. Hoi Patries als je gaat voor wat ervaring, dan laten we eens samen gaan….. Vanavond nog iets lekkers te doen in de bios?? Hoi, komen er vanmiddag nog mensen. Ik wil graag een keer als lesbische vrouw de bios bezoeken. Worden er ook lesbische films vertoond?

Er worden verschillende genre films vertoond. De datingbios is voor elke geaardheid. U bent van harte welkom. Ik wil vandaag wel ff gaan, of tussen Mijn voorkeur is na Ik onervaren slanke bi-man van 36 ga voor het eerst. Goedemorgen, Zijn er vandaag ook leuke gezellige vrouwen die zin hebben in een bezoekje aan de bios? Ik kan je eventueel ophalen als je dat wilt. Ben een 54 jarige man en opzoek naar een heerlijk middagje genieten.

Ik ben er savonds na 7 uur. Nog leuke jongens vandaag naar de bios Ik man 1. Datingbios geeft niet aan of er stellen aanwezig zijn. Dit dienen de bezoekers zelf aan te geven. Heey stelletje gaan jullie nu vrijdag of komen jullie zaterdag En hoe laat gaan jullie ongeveer?

Wij stel willen morgenmiddag voor het eerst eens komen kijken in de bios. Komen er nog meer stellen? Hou stelletje, bedankt voor jullie reactie. Wij komen niet helaas. Laten weten wanneer het wel gaat lukken. Wij zijn niet bi. Ik wil als het lukt vanavond nog komen rond Jammer dat jullie op vele verzoek niet vanmiddag of morgenmiddag kunnen. Helaas hebben de mannen die komen die ik ken de meeste tijd smiddags. Hoi stander wij kunnen niet overdag alleen savonds dus morgen avond om Het word super morgen avond zij hoopt op veel mannen ze zal genieten en we hopen op nog meer mannen.

Ik ben 24 en het lijkt mij leuk om hieraan deel te nemen. Verder heb ik een slank en strak lichaam. Heey lekker stel laten jullie een dag van te voren weten hoelaat jullie aanwezig zijn? Ik kijk er nu alvast naar uit!!

Hoi mannen mijn vrouw gaat met een vriend deze week naar de bios zij wil daar goed bekeken worden en ze is daar gek op. Ze hoopt op veel mannen welke dag komt het beste uit xxx van haar. Hallo, Nog leuke vrouwen alleen die naar de datingbioscoop gaan morgenavond? Ik Ben van plan om daar heen te gaan. Lijkt me leuk om elkaar te leren kennen. En kijken of de klik er is. Ik ben 36 uit de buurt van Hardenberg. Laten jullie het weten? Welke geile dame heeft binnekort zin in een surinaamse jongeman….

Het principe werkt zo je spreekt af met elkaar en kijkt dan of je een klik hebt. Ik kan eventueel vanmiddag wel. XlBitop 50, , 85, 19×6, wil vrijdagmiddag wel weer eens naar de bios als er ook nog een leuke dame. Dus laat maar eens horen, wie komt er ook voor een lekkere ont spannende middag. Hallo, Zijn er vrijdagmiddag nog dames in de bios? Ben 45 lang en sportief gebouwd. Vanavond eens even weer kijken bij de mooiste bios van Overijssel. Wie komt er nog meer?

Ook een dame is welkom. Hallo vakantie stel, Ik heb van jullie genoten. Ik denk dat jullie zeker ook al terug zijn. Ah, dan lukt het alleen mij of even te komen kijken…als jullie dat niet erg vinden?

Na de vakanties zien we dan wel verder. Hoe laat gaan jullie? Wij willen vanavond nog een bezoekje brengen aan de bios. Welk leuk stel of man heeft ook zin om met ons af te spreken. Zijn 25 en 32 jr. Ben man 35 en ben er eigenlijk nog nooit geweest, hoe is jullie ervaring? Lijkt me spannend om een mee te gaan. Voor een mooie ervaring zou het erg leuk zijn als er een vrouw of stel zou zijn, heeft er iemand plannen om vandaag de bios te bezoeken?

Zijn er stellen die ons eventueel hier wegwijs willen maken dit zou leuk zijn. Hoi , komt er vrijdag 1 juli nog een leuke vrouw naar de bios? Zelf Ben Ik een jongen van 19 jaar.

Hoi ben man van 46 had een vraagje gaat er nog een stel of lekkere vrouw heen vanavond waar ik mag kijken. Gaat er vanmiddag nog een leuke dame, stel of TV-dame naar de bios? Ik heb wel weer eens zin in een leuke spannende middag in de bios. Wil jou wel eens weerzien. Wij willen donderdag avond hier eens samen komen kijken… Leuk stel om elkaar te bekijken zeer welkom.

Bij klik meer mogelijk. Knappe hygiënische relaxe en niet opdringerige man ook. Wij zijn van plan zaterdagavond te gaan als stel man 37 jaar vrouw Zijn er meer mensen die komen?

Wanneer gaan jullie dan? Ik heb jullie anderhalf week geleden ook ontmoet. Hallo stel, zaterdag eind van de middag zou ik ook wel willen koen, uurtje of half 5 zou lekker zijn Bi en benieuwd naar jullie. Hoi vanavond nog aantrekkelijke stellen aanwezig in de bios? Zou leuk zijn om samen Een filmpje Te gaan kijken, hoe meer ziel hoe meer vreugd? Wij gaan deze week niet. Niet aankomend maar het weekend daarop gaan wij mits het lekker weer is natuurlijk.

En anders gaan gaan wij fijn naar de datingbios. Wij vinden het daar prettig. Heel fijn dat er gevraagd word of alles oké is door de eigenaren. Complimentje voor de hygiëne? Wij zijn voornemens om zaterdagavond eens te komen kijken in de bios.

Zijn er meer mensen? Voor ons is het nieuw. Wij waren eerst van plan om vanavond d te gaan, maar na het lezen van het gastenboek gaan wij toch maar zaterdag? Hahaha dat hoeft niet. Je doet wat jezelf wil. Niets moet alles mag. Anders kijken jullie eerst even de kat uit de boom. Wij vonden het ook heel leuk en gaan dit zeker vaker doen. Dan zullen wij dat eerst op het gastenboek melden zodat iedereen weet dat we komen. Vanmiddag weer eens naar de datingbios geweest.

Het was weer erg gezellig met Loes en haar partner. Ik heb van jullie genoten. Vlak voor jullie weggingen hebben we nog even gepraat. Ik hoop jullie snel weer te zien. Is de bios gesloten vandaag? Hoi, Nog leuke stellen of gelegenheidsstelletjes vanmiddag die net als ons een leuke middag willen?

Gr Ineke en Niels Beantwoorden. Wij kunnen vanmiddag wel. Maar jammer dat wij gisteren niet konden. Ik ben er al. Zijn er veel mensen elke avond of valt dat nog mee? Het is een hele leuke nette bios die goed bezocht word echt een aanrader voor stellen en dames ook voor leuke bi jongens natuurlijk Beantwoorden.

Vanmiddag nog leuke stellen zin om een spel te spelen in de bios? Wil ook wel graag komen vanavond nog leuke stellen of een actieve dame of leuke bi jongens laat maar horen Beantwoorden.

Als alles het toe laat morgenavond in de bios leuke spontane man van 34 gezellig vrouwvriendelijk hoop op wat leuke stellen of dames of een leuke jongeman bi ontdekkend val ook zeker op rijper en voller xxx Beantwoorden.

Laat maar effe horen als je ook gaat dan ben ik niet alleen xxx Beantwoorden. Sorry geen zin in. Hallo ga graag met je mee vanavond lukt helaas niet heb je kik of zo ga morgenavond of zaterdagavond Beantwoorden. Zijn er mensen die as donderdag naar de bios gaan?

Zaterdag 19 mei leuke mensen aanwezig? Wij 41 jaar vinden alles leuk en lekker! Hallo Jan hoe laat zijn jullie er dan ongeveer doe graag mee met jullie gr leuke man van 34 Beantwoorden. Wanneer kom jij weer Lillian heb je vrijdagavond ontmoet gr Remco Beantwoorden. Zatwrdag 20 mei leuke mensen aanwezig?

Wij 41 jaar en niks is te gek Beantwoorden. Vanmiddag nog leuke actieve stellen of dames aanwezig in de bios leuke bi jongens mogen natuurlijk ook hoop op een leuke spannende middag gr leuke jongeman xxx Beantwoorden. Ik ben 43 jarige bi man die graag lekker altist mee doet xxx Beantwoorden. X leuke bi in de bios op een middag? Zijn er vanmiddag nog gezellige mensen? En wanneer ga jij er heen kan ik ook wel keer komen ik ben biman 58 Beantwoorden.

Hai wij tgirl stel gaan zaterdag middag naar de erotheek en zorgen voor een spannende en geile middag ik christel ben super slank en ben hele dagen vrouw dag en nacht heb een heel mooi figuurtje en loop er altijd super geil bij loop overdag ook buiten als vrouw samen met me geile tgirl vriendin hopen we op een geile middag xxx Beantwoorden.

Zwolle Xx man, kan eventueel wel hakken meenemen Beantwoorden. Gaan er zaterdagavond nog stellen naar de bios? Ik zal eens kijken, Weet niet of we allebei kunnen Beantwoorden. We gaan alleen indien er een ander stel is.

We zijn al te vaak voor niets geweest. Ik wilde gewoon in contact komen om te kijken of we samen een keertje kunnen gaan. Hallo pare, wir wollen oder kunnen auuch absprechen Beantwoorden. Wir können leider nur morgen Nachmittag gegen Abend. Leider kunnen wir nicht. Vieleicht nachste woche einmal? Dienstag ab uhr Beantwoorden. Aber auch nur wenn uns ein anderes Paar dahin begleitet Beantwoorden. Gaan er vanavond nog leuke mannen naar de bios Beantwoorden.

KIM Het was heerlijk gisteren, thanx Beantwoorden. Hoi hoi Nog even reactie terug … Ben zekers aanwezig as donderdag 25 jan ….. Hoi Kim, Ik zal er zeker zijn. Wat fijn dat je er bent. Zou je anders woensdag ook kunnen smiddags ben ik er ook Groetjes Hans Beantwoorden. Hoi hoi Hans …… Wat lekker dat je er bent.. Ik ben morgen daar. Hoi hoi …… Ben van plan om donderdag 25 jan weer een bezoekje te brengen in de bios …..

Hoi Richard … Ik heb net een reactie terug gestuurd op de site.. Fijn dat je zou komen … Liefs kim.. Wij zijn er wel in ieder geval … Liefs Tom en Kim.. Hallo hallo, Pim hier. Ik ben op zoek naar een gezellige, leuke en geile date. Man, vrouw… het maakt me niets uit. Leeftijd doet er naar mijn mening niet toe!

Ik zelf ben 25 jaar, hoor graag wat van iemand x Beantwoorden. Wij wilden vanavond wellicht kijken. Wij kunnen morgen wel.

Ik wil vanavond voir het eerst naar de bios. Wat jan ik verwachten? Hoe laat ga je er heen? Voor stellen man en vrouw en vrouwen alleen is de bios gratis! De datingbios is donderdag 28 december geopend van Vanavond nog een couple anwezig? Na lang afwezig eindelijk weer een keer in de bios.

Hopelijk wordt het gezellig Ineke en Niels, kom gerust langs. Hoi, Wij zijn vanmiddag in Almelo en willen de bios bezoeken evt om Hallo, Vandaag eventueel beschikbaar voor een lekkere geile vrouw; 29 jarige goeduitziende hetero vent. Stoer, Dominant en lekker geil. Als er geen stellen zijn zijn we zo weer weg.

Vanavond nog iets leuks te doen in de bios? Zijn er vanavond nog leuke mannen of stellen Beantwoorden. Hoi, Wij zijn vanmiddag in Almelo en willen de bios bezoeken evt. Helaas is de datingbios vandaag gesloten. Wanneer gaan jullie alsnog? Zijn er vandaag nog leuke vrouwen aanwezig voor een verzetje? Wij waren er om uur Beantwoorden. Dat had meer met hygiene te maken Sander.. Hygiëne en respect staan voorop groetjes xxx geil stel Beantwoorden.

Hey ik zag jullie oproep. Ben zelf 23 jaar. Wij kunnen alleen overdag. In de avond moeten we thuis zijn. Mijn eigen genot komt op plaats twee Beantwoorden. We zijn er rond uur. Ben er net geweest. Als we zeker zouden weten dat er vrouw of stel is vanmiddag, komen wij die kant uit.

Dat zeker weten is gewoon erg lastig lijkt mij. Waarom niet gewoon komen? Zijn er vanmiddag nog mensen aanwezig in de bios? Zou wel een x willen maar als het maar geen oude mannentjes zijn Beantwoorden. Ik ben een vrouw Beantwoorden. Hoi originele Ben, Sorry voor de verwarring, ik had beter op moeten letten en daarom een andere naam moeten nemen [verzinnen? Nog stellen aanwezig vanmiddag?

Vorige week waren we alleen, en voelden we ons eenzaam! Zijn er vanavond nog leuke dames? Ik ga vanavond naar de bios Zijn er nog leuke dames die ook gaan vanavond Ik ben 34 cm normaal postuur en zeer verzorgd Beantwoorden. Ja ik ga Beantwoorden. Hoe laat ben je er? Ben je er vanavond toevallig ook? Heei allemaal, Jong stel hier… Wij komen 18 november zaterdags hier naar de bios zijn er dan nog andere stellen of meiden die ook willen komen?

Hey, Hoe laat zijn jullie er dan? Misschien komen we ook wel. De datingbios is op zaterdag 28 oktober gesloten. Vanavond nog dames in de bios voor deze 44 jarige man Beantwoorden. Vandaag iemand zin in een goed bedeelde bi-man van 42?

Vanavond nog een dame die zin heeft om lekker verwend te worden? Vanmiddag nog stel of dame, ga rond Ik man 40j slank postuur mooi lichaam Beantwoorden. Wie heeft zin deze stoere bouwvakker? Kan er tegen Goede geile morgen Danny hier welke vrouw heeft zin om vandaag langs te komen discreet geile groetjes Xxxxx Beantwoorden.

Ik kijk vrouw naar v-v Beantwoorden. Dames let me know Aub hoe laat dan zal ik er zijnxxxxx Beantwoorden. Kijken mag wel, maar handjes thuis. We hopen op een stel of dame erbij. Ik ben er om 3 uur Beantwoorden. Ik kan er zijn! Hoe zou je pleziert willen worden en heb je misschien kik Beantwoorden. Tot morgen X Beantwoorden. Nog een dame die zo zin heeft? Zijn er vanavond nog leuke mannen voor iets spannends Beantwoorden.

Ik ook tegen die tijd Beantwoorden. Tegen 19 uur Beantwoorden. Oke tot zo…hoe kan ik je herkennen? Hoe herkennen wij elkaar? Hoi ik man van 46 zoekt wat spannends vandaag! Als het vandaag nou was dat je wat spannends zocht Beantwoorden. Vandaag nog mensen aanwezig Beantwoorden. Vanavond nog mensen in voor iets leuks in de bios?

Goedeavond, morgenmiddag vanaf 3 uur nog iemand die wil spelen? Is er nog een dame die wil? Wie van de dames in Almelo heeft zin vandaag met mij lieve leuke jonge man van 43 jaar oud een filmpje te pakken en een beetje te spelen helaas ben morgen weer weg van hier groetjes Dennis Beantwoorden.

Of moeten we in een hotel bed kruipen? Nog een leuke dame hier vanavond Beantwoorden. De Datingbios is op vrijdag 15 september gesloten vanaf Sorry maar ik las jou oproep nu pas heb je vanavond tijd en of zin Beantwoorden.

Jammer stell zie het nu ook pas. Nog dames hier vandaag tot donderdag laat het me even weten want een filmpje kijk je niet alleen Beantwoorden. Hoe laat wilden jullue gaan? Ik kan nog proberen of een vriendin van mij mee komt.

Komen er vandaag nog stellen Beantwoorden. Zijn er nog mensen aanwezig nu Beantwoorden. Zijn er nog geile mannen aanwezig. Ik ben 25 en heb wel zin in iets geils. Als het door gaat. Zijn er rond Ik kan er wel zijn rond Wij kunnen vanmiddag na Past het jullie dan ook? Dan kunnen wij niet. Poppers blond stel zoekt date met xxl blacks and bi. Groetjes van ons Beantwoorden. Proberen of kom je gewoon dan kom ik ook Beantwoorden.

Het is ons niet gelukt. Kunnen over 2 weken weer. Hi Jeugdliefde ik ben 55 is dat ook te oud ik zou tegen Als alles mee zit kom ik vanmiddag wel kan alleen niet zeggen hoelaat Beantwoorden. Komen er nog bare stellen en mannen vanavond in de bios? Wij een jong barestel Beantwoorden. Hoe laat is kim wild er weer in de bios?

Heey kim wild weetje al hoelaat je komt Beantwoorden. Zijn er vanmiddag nog meer stellen of dames wordt voor ons eerste keer weten niet wat we verwachten kunnen maar lijkt ons erg spannend Beantwoorden. Hoi Ik net klaar met werk.

Kan er tegen 16 uur zijn Misschien tot zo? Heel kort denk ik. Ja hoor wij waren er ook hoor. Tegen half vijf zijn we weg gegaan. Jullie net gemist, volgende keer dan maar. Hoe laat was jij er dan? Ik ga ook voor de eerste keer Beantwoorden. Kom ik ook Gr Hand Beantwoorden. Hoi Kim, hoelaat ben je er donderdag? Hoelaat kom je die dag dan zal kijken of ik ook kan maar kan niks beloven Beantwoorden.

Hoe laat zijn jullie er dan Beantwoorden. Wij willen donderdag eens komen kijken zij is volslank hij slank Beantwoorden. Hallo Volslankstel, Donderdag ben ik ook in de datingbios. Ja wie weet zijn we der Donderdag? Maar hoe zie je eruit? Is Kim er al of nog wat anders lekkers in de bios Beantwoorden. Was er tegen goed kwart over twaalf Kom donderdag middag weer! Ik geef woensdag door hoe laat ik er ben donderdag Beantwoorden. Ik geef woensdag door hoe laat ik er ben …. Ben van plan om as zaterdag of vrijdag middag te komen… komen jullie ook… Beantwoorden.

Tot vrijdag tegen een uurtje of twee? He wij tweeen, Morgen lukt niet sorry Zaterdag middag word het geef nog wel door hoe laat! Hoi Kim, Ik zal er ook zijn!! Laat je even weten hoelaat? Hoi kim ik kan zaterdag wel geef je door hoe laat mijn kik is tukker 6 Groetjes john Beantwoorden. Sorry het is tukker6 aan 1 geschreven.

Heey kim Ku je van a het gastenboek laten weten hoe laat je gaat Ik hoop een beetje aan het eind van de middag ivm mijn werk Ben wel heel nieuwsgierig naar je en kijk er naar uit om je te ontmoeten Xxx Beantwoorden. Vrijdag middag ben ik er als goed is ook tot dan Beantwoorden. He twan Het word zaterdag middag het lukt niet morgen middag …. Okee zaterdag kan ik niet jammer genoeg Beantwoorden.

Hey Kim, ben je er vanmiddag? Hoi Kim Lees je berichten, al enig idee hoe laat je er kunt zijn vanmiddag? Mn kik is Chauff79 Beantwoorden. Mischien moet ik ook me grensen maar gaan verleggen en nieuwe dingen proberen.

..
Tiener sletjes lekkere geile meisjes


milf zoekt erotheek hengelo gastenboek