Hypnose geil en dik


hypnose geil en dik

...

Meisje verwent zichzelf volslank neuken

Eerst op mijn stem, maar steeds meer op wat ik zeg. Op mijn woorden, op wat ik wil. Alles wat ik zeg is belangrijk voor je. Zo belangrijk, dat je al mijn vragen beantwoorden wil en mijn verzoeken wil inwilligen. Zelfs mijn opdrachten voer je uit. Ontspan… slaap… luister… voel… Jennifer, ben je zover? Luister je naar me, naar mij alleen?

Zal je doen wat ik zeg? Als dat zo is, knik je ja. Zo niet, schudt dan nee met je hoofd. Ze dachten echt dat Jennifer hem weer in de maling nam. Sjoerd was nog steeds onzeker dat de hypnose dit keer wel werkte, maar hij moest van zichzelf toch doorgaan.

Doe dat drie keer. Op dit moment luistert ze alleen naar mij. Zie je wel, het werkt! Ze is onder hypnose. Sjoerd, het is je gelukt. Je hebt haar echt gehypnotiseerd". Hij fluisterde Jennifer in haar oor: Ik tel van drie tot nul, dan word je weer wakker.

Je bent dan nog steeds ontspannen maar je herinnert je niets meer van het afgelopen kwartier. Een… twee…” Sjoerd keek naar zijn bewonderaars, die gebiologeerd volgden wat er gebeurde, en gaf ze een triomfantelijke, vette knipoog. Jennifer knipperde met haar ogen en keek vervolgens verbaasd de kamer in.

En wanneer ga je me nou onder hypnose brengen? Deels door opluchting, omdat Jennifer goed uit de trance gekomen was, deels omdat ze zich er blijkbaar niet van bewust was dat ze zojuist een voorstelling gegeven had. Pas na een tijdje vertelden ze haar dat ze inderdaad gehypnotiseerd was en wat ze precies had gedaan.

De rest van de avond ging het gesprek over hypnose en was Sjoerd de gevierde man. Ondertussen keek hij telkens stiekem naar Jennifer, zich afvragend hoe zijn plannetje zou uitpakken.

Een aantal weken later belde Jennifer. Ze had problemen met de computer, ze vroeg of Sjoerd even langs kon komen omdat Gerald aan het werk was en de hele week daar in een hotel bleef overnachten. Yvonne riep Sjoerd dat hij naar Jennifer moest gaan omdat ze computerproblemen had.

Sjoerd riep terug "Oké zeg maar dat ik er met 10 minuten ben. Ze deed de deur open in haar ochtendjas. Sjoerd bewonderde haar lekkere, volle, wiegende kont, die zich perfect in de ochtendjas aftekende.

Zijn pik werd stijf van de gedachte dat ze eronder alleen nog een lingeriesetje aan had. Toen hij de switch van het stroomblok weer aanschakelde, een handeling van niks, keek Jennifer hem verbaasd aan. Met als onbedoeld gevolg dat de ochtendjas van boven een tikkeltje verder openviel. Het was niet veel, maar voldoende voor Sjoerd om te zien dat ze een luipaard beha aan had.

Wil je een ba…” begon Jennifer, die zich zichtbaar nog steeds schaamde. Hij had haar niet uit laten praten en dus hield Jennifer midden in haar zin haar mond. Plus was er van het ene op het andere moment een starende blik in haar ogen verschenen. Tot zover ging alles goed. Bij de eerste aanraking van zijn tong, opende ze haar lippen, hem daarmee de gelegenheid gevend om vrijelijk haar mond in te gaan.

In no-time vond zijn tong die van haar en wat volgde was een lange, heerlijk stevige, geile zoen. Uiteindelijk verbrak hij de kus, zodat hij een paar tellen van een afstandje kon kijken naar de vrouw die hij zo stevig in zijn macht had.

Direct er na zei Sjoerd. Sjoerd zag daar Jennifer in een mooi passend luipaard lingeriesetje staan. Het uitzicht dat hij had beviel Sjoerd heel erg.

Ze had alleen nog iets te veel kleren aan dus hij beval Jennifer om haar lingerie uit te doen. Sjoerd keek verlekkerd toe hoe zei haar beha losmaakte en haar string naar beneden deed. Voel aan je kutje. Gebruik één hand om je klitje te masseren, en de andere om jezelf te vingeren. Zo ja, goed zo. Daarbij ontging het hem overigens niet dat de vinger waarmee ze zich vingerde, steeds meer begon te glinsteren.

Blijkbaar was ze behoorlijk nat geworden! Nadat hij dat opgemerkt had wist Sjoerd niet hoe snel hij zelf ook uit de kleren moest komen. Hij knielde tussen haar benen, met zijn gezicht vlakbij haar handen, zodat hij de slijmerig natte vinger goed in en uit kon zien gaan. Op die afstand kon hij zelfs de zompige geluidjes horen die daarmee gepaard gingen. De heerlijke geur die opsteeg uit haar kruis trok hem aan als een magneet. Even later likte hij dan ook over haar schaamheuvel, waardoor Jennifer telkens met haar hand tegen zijn gezicht aanstootte.

Uiteindelijk beval hij Jennifer dat ze haar handen maar opzij moest doen, zodat hij zijn mond ook eens op dat lekkere kutje kon drukken. Toen hij zijn tong in het spleetje op en neer liet gaan, slaakte Jennifer een harde, langgerekte kreet. Zonder het likken te onderbreken keek Sjoerd op, om te zien dat Jennifer het hoofd gelukzalig heen en weer rolde. Dat moedigde hem aan om er nog een schepje bovenop te leggen. Toen ze met haar heupen begon te schokken, waardoor ze haar kutje telkens nog steviger tegen zijn mond aandrukte, trok hij haar zo dicht mogelijk naar zich toe.

Door zijn tong zo diep mogelijk in haar spleet te drukken kon hij de zoete smaak van haar sappen goed proeven. Uiteindelijk kwam zijn focus op haar klitje te liggen. Knabbelend en likkend bewerkte hij het gezwollen knopje net zolang, tot ze ongecontroleerd over het hele lichaam begon te trillen en te schokken.

Sjoerd gaf Jennifer even de tijd om op adem te komen. Hij was nog niet klaargekomen en daar wou hij nog verandering in laten maken. Hij beval Jennifer om op de knieën te gaan zitten en hem af te zuigen. Toen ze op haar knieën zat keek ze met haar mooie blauwe ogen naar boven, en bracht ze haar hoofd dichterbij. Ze sloot haar lippen om Sjoerd zijn lul. Toen zijn joekel eenmaal in het warme binnenste van haar mond lag kneep Sjoerd gelukzalig zijn ogen dicht.

Het was daarbinnen zo lekker warm en nat, en Jennifer gebruikte tijdens het zuigen ook nog eens haar tong zo actief, dat Sjoerd zeker wist dat hij nog nooit zo lekker was gepijpt door Yvonne. Na een aantal goddelijke momenten hield het zuigen op. Gelukkig niet voor lang, want na een pauze van een paar tellen boog Jennifer zich alweer voorover. Dit keer zelfs iets verder dan zojuist. Om vervolgens nog een keer te pauzeren.

En nog eens, en nog een keer. Pas toen zijn eikel in haar keel was aanbeland begon het Sjoerd te dagen. Na weer een pauze, waarin ze de tijd nam om de spieren in haar keel te laten ontspannen, werkte Jennifer die grote pik nog verder naar binnen.

Dit alles bij elkaar was voor Sjoerd een ervaring die hij zijn leven lang niet meer zou vergeten. Voordat hij het wist was hij dan ook zover. Toen Jennifer in de gaten kreeg dat hij op het punt stond om klaar te komen bleef alleen haar tong in beweging, verder wachtte ze rustig af. Sjoerd spoot zijn goedje in haar mond. Ook toen hij al van de inspanning bekomen was hield Jennifer haar lippen om zijn lul. Zelfs de allerlaatste druppel verdween zodoende in haar mond.

Daarna trok ze haar hoofd terug, uiterst langzaam en hem al die tijd aankijkend. Het was een bijzonder gezicht om zijn penis centimeter voor centimeter uit haar mond tevoorschijn te zien komen. Sjoerd beval Jennifer nu om zichzelf weer te gaan vingeren. Gewillig spreidde Jennifer haar benen weer en begon zich weer te vingeren. Sjoerd wou zijn half slappe lul weer hard maken door zichzelf af te trekken, maar op dat moment ging zijn mobiel af.

Het was zijn vriendin Yvonne. Hij nam de telefoon op. Omdat hij niet gezegd had dat Jennifer moest stoppen bleef Jennifer zich ondertussen gewoon masturberen. Het was extreem geil om met zijn vriendin te praten terwijl Jennifer met zichzelf bezig was.

Je bent toch niet vergeten dat we voor vanmiddag nog plannen hebben? In hetzelfde ogenblik besefte hij dat er geen tijd meer was om nog dingen met Jennifer te doen. Jennifer was nog steeds zich zelf aan het vingeren. Sjoerd legde uit aan Yvonne dat het karwei toch iets lastiger was dan vooraf gedacht, maar dat hij er bijna mee klaar was. Hij zou het redden om op tijd thuis te zijn. Terwijl Yvonne nog allerlei andere dingen te vragen had, zag Sjoerd dat Jennifer bijna bij haar orgasme was.

Een aantal tellen later kreunde Jennifer heftig. Ik ben op tijd thuis schat, tot zo meteen. Het was jammer dat hij weg moest, hij had nog zoveel leuke plannetjes met haar.

Maar die zou hij dan maar bewaren voor later. Ik tel zo meteen tot drie. Bij drie val je in slaap. Na een uur word je wakker en dan ga je douchen. Het valt je niet op dat je naakt bent. Het enige dat je je straks herinnert, is dat ik hier was om de computer te repareren. Vrijwel meteen daarna begon ze diep en kalm te ademen.

Sjoerd kleedde zich aan, keek een laatste keer naar dat heerlijke, naakte lichaam op de bank, en ging toen op weg naar huis. In de weken die volgden herbeleefde Sjoerd de ervaringen van die zaterdagochtend vaak.

De beelden van Jennifer, die zijn pik in haar mond had en hem lekker pijpte, waren altijd zo sterk, dat hij zich er een paar keer per dag op kon aftrekken. Dat ze zichzelf aan het vingeren was terwijl hij in gesprek was met Yvonne. De paar keer dat hij in de tussentijd met Yvonne geneukt had, had hij vooral dat beeld voor ogen gehad.

Wanneer mijn programmering jouw vrije wil overneemt, mag je je volledig laten gaan. Elke opdracht zal ik beëindigen met het woord “Einde”. Je zult mijn programmering onvoorwaardelijk volgen.

Heb je dat volledig begrepen? Ze fronste haar wenkbrauwen en haar ogen stonden glazig. Nu kwam het er op aan. Eerst moest ik de triggerzin duidelijk kenbaar maken. Buiten dat zal vanaf de derde keer dat je na een nachtrust ontwaakt de programmering geen effect meer hebben.

Toen sprak ik de stuurzin duidelijk hoorbaar uit: Daarna sloot ik deze snelle hypnose af met de eindstuurwoorden; 'Nu ben je weer wakker'. Ik liep haar voorbij en keek om. Ze knipperde een beetje verdwaasd met haar ogen, maar leek verder normaal. Ik volgde haar tijdens het boodschappen doen. Zij had mij in het geheel niet in de gaten.

Bij de kassa manoeuvreerde ik mij direct achter haar. Ze rekende af en stopte het bonnetje in haar portemonnaie. Ik liep een stukje achter haar aan en tikte haar op haar schouder. Een beetje verstoord keek zij mij aan Maar toen zette ze haar kin op haar borst, zette haar tas terug neer in haar karretje en knoopte snel twee knoopjes van haar blouse los. Ik kon de aanzet van haar borsten zien. Toen begon ze te grommen en diep adem te halen.

Ze boog voorover over haar karretje en - maar dat wist alleen ik - kwam op een verschrikkelijke manier klaar, zomaar bij Albert Heijn! Ik betaalde snel mijn enige aankoop, een Mars en kommerde mij om haar. Ik hielp haar overeind en pakte haar tas voor haar op. We liepen samen langs de groente naar de uitgang. Ze keek mij een beetje vragend aan, alsof ze mij nog van vroeger kende Toen knoopte ze weer twee van de nog slechts drie resterende knoopjes los Ze viel bijna voorover, ze kreunde enorm.

Ze greep mijn uitgestoken hand en ik trok haar omhoog. Met een gefronst voorhoofd was ze begonnen haar blouse weer dicht te knopen. Het laatste knoopje ging ook los en ze zakte achterover in een zalig orgasme. Ze greep naar haar rechterborst met haar linker hand en kneep erin, Haar andere hand gleed tussen haar benen.

Haar ogen waren gesloten. Het duurde even voor ze haar ogen open deed. Daarom vraag ik je gewoon nogmaals: Haar gezichtsuitdrukking werd 'soft' en haar lippen weken terwijl een orgasme door haar lichaam gierde.

Om te testen hoever de conditionering ging, vroeg ik nogmaals "Hoe is het toch met je," Bij gebrek aan blouseknoopjes maakte ze twee knopen van haar rokje los en gaf zich over aan het orgasme. Ditmaal kon ze goed hoorbare kreunen niet onderdrukken.

Ze liet zich vrij gaan. Gestrekt op het bankje rechtte zij haar rug. Haar blouse viel losjes open. Een borst werd voor een deel zichtbaar. Haar benen stonden wijd uiteen, haar split woei soms een beetje open. Een oudere man fietste langs en keek Arline en mij raar vragend aan.

Hij keek zelfs nog een paar keer om toen hij al verder weg was. Ze opende haar ogen. Er lag er een dierlijke blik over haar gelaat. Met een hand trok ze mij naar zich toe en kuste mij nat op de mond. Je zult klaarkomen zoveel je wilt. Meteen stond ze op. Ze leek besloten om met mij mee te gaan, maar haar rokje zakte over haar heupen naar beneden.

Ze fronste haar voorhoofd. Ik in ieder geval niet. Hoe doe je dat toch? Dat dacht ik ook echt niet, hoor. We reden het dorp uit. Niet ver, want net buiten het dorp woon ik.

Ik heb een mooi stuk grond kunnen kopen en heb daarop een huis gebouwd. Niet echt een huis, maar een soort appartementengebouw van drie verdiepingen.

De onderste twee bestaan elk uit vier wooneenheden, die ik verhuur. En de hele derde verdieping is mijn eigen flat. Onder de flat heb ik een kleine parkeergarage laten bouwen. En daar staan mijn auto's geparkeerd.

Ik ben een autoliefhebber. En ik ben een liefhebber van sex in de auto. Dus heb ik veel verschillene auto's. En die staan allemaal in de kelder. Ik drukte op een knopje op het dashboard van de auto en de stalen garagedeur gleed omhoog.

Het eerste licht sprong aan, eerst alleen bij de schuifdeur. Toen ik rechtdoor reed, sprong daar pas het licht aan. Ik liep om de neus van de auto heen naar de liftdeur. Met een huppeldrafje kwam ze aangelopen. Eenmaal binnen, vroeg ik haar: Ze uitte een diepe grom en kwam weer klaar. Na circa 10 seconden opende ze haar ogen. En weer opende ze twee knoopjes. Nu zakte ze door haar knieën en greep ze naar haar kruis. Voor mijn ogen zakte ze in elkaar.

Haar hoofd voorover gezakt op haar borst. Ik moest haar opvangen, anders zou ze met haar hoofd op de tegels zijn geklapt. Ik pakte haar op en liep met haar de lift uit. Door de gang en de kamer in. Op de bank legde ik haar neer. Met haar handen tussen haar benen samengevouwen lag ze na te hijgen. Zo erg ben ik nog nooit klaargekomen! Dit is echt wild. Het ene moment sta ik met je te praten en dan ineens kom ik enorm klaar. Of ineens lig ik op de grond te hijgen.

Hoor je bijvoorbeeld niet wat ik tegen je zeg? Want het is gewoon niet meer dan een zinnetje dat ik tegen je zeg. Haar handen wriemelden in haar rok en zo haar slipje in. Ongegeneerd vingerde ze zich tot een volgend orgasme. Ik wilde haar wel even helpen Ze trappelde haar rok weg van haar knieën en deed haar benen wagenwijd uiteen.

Met rappe bewegingen betastte ze kaar klitje en kwam nog eens klaar. Ik wachtte tot ze een beetje tot bedaren was gekomen en zette haar rechtop op de bank. Ik liep de kamer in en trok een la open. Daar drukte ik op een paar knoppen. De zonnegordijnen trokken zich terug in hun ruststand. De radio liet zoete saxofoonklanken horen. Voordat ik naar de slaapkamer liep om mij om te kleden vroeg ik of ze iets wilde inschenken voor ons tweeën. Terwijl ik de hoek omliep naar de slaapkamer zag ik haar al rechtop zitten, naakt in het zonlicht dat nu door de ramen binnenviel.

Ik liep terug langs de keuken. Arline had wat kastjes opengetrokken en schonk jus d'orange in twee longdrinkglazen.

Ze keek naar mij, nu ook naakt, en toen naar beneden, naar mijn stijve lid. Haar ogen sperden zich bij het zien iets open. Ik had in de slaapkamer mijn eikel met jam ingesmeerd, zwarte bessenjam om precies te zijn, en wilde graag dat zij die eraf haalde. Arline liet de twee glazen terug op het aanrecht zakken en knielde voor mij neer. Met een ferme hapbeweging nam ze mijn eikel in haar mond en begon mij te pijpen.

Ben dol op jam',zei ze tussen de lange en korte slagen door. Ik kreunde dat het een lieve deugd was, zoals ik altijd doe. Zij had al niks meer aan, ik was ook al uit de kleren.

We sopten en streelden, we zoenden en likten elkaar. Zij waste mijn stijve met water en veel zeep, ik spoelde haar kutje overvloedig met heet water. We stapten uit de douche en in de klaar hangende badjassen. Niet te beroerd om haar dan te helpen met deze ervaring, nam ik haar mee. Ze liep achter mij an naar de slaapkamer. Ik legde haar neer, bevestigde de reeds klaar hangende klemmen aan haar armen en benen en zette de kabels die eraan zitten vast en trok ze strak.

Toen maakte ik de knoop van haar badjas los en trok alles open. Toen ze eenmaal lag vastgebonden deed ik haar een blinddoekapje op. Uit de kast haalde ik een grote vibrator van 25 cm lang, 3 cm dik en met een kittelaar-kietel-uitbouwtje. Die maakte ik helemaal met glijmiddel nat. Ik liet het apparaat op '3' staan en ging terug naar de kamer. Arline lag te kreunen en begon aan haar kettingen te trekken.

Ik hoorde haar zelfs nog in de woonkamer. Ik liep weer naar richting op en pakte de remote van de tafel. Die richtte ik op haar en ik drukte op de 'plus'. Op het display verving een 4 de eerdere 3. Ik ging terug naar de kamer. De zon scheen lekker binnen door de grote schuifpuien. Ik liep er op een toe en schoof deze open. Een lichte zomerbries streelde mijn naakte huid. Ik liep naar de rand van het balkon en keek naar de tuin beneden.

Bij het zwembad in de hoek van het perceel waren een paar jongelui.


hypnose geil en dik

...
Nu sex dating nuru massage arnhem

  • Arline had wat kastjes opengetrokken en schonk jus d'orange in twee longdrinkglazen. Nog steeds had Sjoerd een stijve lul dus hij maakte direct van de hypnose van Marije gebruik en beval haar om hem te pijpen.
  • Terwijl Yvonne nog allerlei andere dingen te vragen had, zag Sjoerd dat Jennifer bijna bij haar orgasme was. Jouw gratis sex films!
  • Erotic massage nijmegen neuken in noord brabant
  • Haar gezichtsuitdrukking werd 'soft' en haar lippen weken terwijl een orgasme door haar lichaam gierde. Ik liep weer naar richting op en pakte de remote van de tafel.Bi man zoekt shemale sex gratis


Spuit sletje krijgt Pornobob op de koffie. Een spuitende champagne kut voor Pornobob. Bob cast het geile kutje van Diana. Pornobob vingert ieder wijf naar een spuitkutje. Panter sletje spuit de hut van Pornobob onder. Verona en Ylena komen squirten bij Bob.

Kijk eens onder mijn rokje Porno Bob. Masterpimp Bob introduceert twee pornoklungels. Pornobob is het aarsje van Sonja de baas. Galante Pornobob beloont voor behulpzaamheid. Porno Bob haalt alles uit de cast. Er gebeurde niets, daar op het grasveld. Ik keerde mij om en ging weer naar binnen, de slaapkamer in en trok naast Arline de la van het nachtkastje open.

Ik pakte twee klemmen. Het zijn best straffe klemmetjes en ze slaakte van initiele pijn en schrik een kreet. Ik boog mij tot bij haar oor en zei zacht "Hoe is het toch met je?

Ze gooide haar benen plat op het bed en leek haar kutje harder tegen de vibrator te willen drukken. Ik liep snel de kamer uit en greep de remote, richtte die op haar en keek naar de 4 die een 5, 6 en toen 7 werd. Arline schreeuwde hoge tonen en ik zag zweetdruppels tussen haar borsten verschijnen.

Ze gooide haar hoofd wild van links naar rechts, haar mond stijf dichtgedrukt maar fors kreunend. Ze kwam weer klaar. Ik liet haar lekker doorsudderen en zette de vibrator voor haar terug op 4. Ik ging terug naar de kamer en ging achter de communicatietafel zitten.

Ik startte de monitoren en zette de andere apparatuur aan. De ene na de andere TV lichtte op. De eersten toonden de omgeving van mijn appartementenflat. De entree, de garage beneden, een overzicht vanaf de bovenste verdieping uitkijken over de tuin.

De omzoomde grasvlakte lag er mooi bij in het zonlicht. De aan de binnenkant dichtbegroeide muur lag al een dichte haag om het gazon heen. Hierdoor kon niemand de tuin inkijken en was je als badgast bij het zwembad redelijk verzekerd van je privacy. Achterin was een groentetuintje, op dit ogenblik flink verwilderd, maar een van de meisjes wilde die weer gaan fatsoeneren. Ik greep de telefoon en belde een nummer. Er werd iets gevraagd.

Ze ligt nu te sudderen met een vibrator in haar kutje. Ja, hier op bed. Uit het nachtkastje pakte ik een stoffen stapeltje; zwart, zacht materiaal met een uitstekende pasvorm.

Dit zou ze zonder handen nooit af kunnen krijgen. Haar neus en mond waren geheel vrij, maar haar ogen juist geheel bedekt. Ze leek het allemaal niet erg te vinden. Vanuit het nachtkastje pakte ik een koptelefoon, plugde die in een stekergaatje en zette hem op haar hoofd. Ik draaide het volume op vijf.

Jij zult ons niet meer horen. Ook opende ik de liftdeur en programmeerde die voor transport naar mijn appartement.

We begroetten elkaar, dronken iets en besloten toen om Arline eens onderhanden te gaan nemen. Ik pakte een trapje, bevestigde de katrol aan het plafond en vergrendelde de kabel in de lier aan de muur. Samen maakten we de kabels aan haar armen en benen los en tilden haar van het bed. Mijn vriend tilde de koptelefoon van Arline's oor op en gebaarde naar mij Onder onze handen begon ze te kreunen en spande ze haar spieren. Ik zorgde ervoor dat haar borsten precies door de daarvoor bestemde gaten staken en dat haar hoofd goed werd ondersteund.

Haar bekken en benen werden door mijn vriend gedaan. Ik verliet de kamer, maar draaide mij in de deuropening nog even om. Arline hing gelukzalig te grommen. Mijn vriend had twee extra kabeltjes vastgemaakt, waardoor haar knieën omlaag waren geknikt en haar dijen uit elkaar werden getrokken.

Ik zag hem zijn stijve ontbloten. Hij trok er even aan en ging tussen haar benen staan. Hij pakte haar witte billen vast en gleed met zijn vingers door haar kutje. Ze was goed nat, ik zag zijn vingers glinsteren in het licht. Hij smeerde zijn eikel in met wat van haar eigen vocht en stak hem voorzichtig in haar. Haar billen voor zicht uit heen en weer bewegend begon hij haar te neuken. Mijn pik begon zich al weer te roeren. Niet te beroerd, liep ik terug en streelde Arline's borsten.

Ik hoorde haar kreunen terwijl ik dat deed. Mijn vriend stopte met haar heen en weer te bewegen nu ik me ook weer met haar begon te bemoeien.

Hij begon nu zelf te bewegen. Ik ontblootte mijn steeds harder wordende pik en trok haar koptelefoontje van haar oor. En weer gromde ze onder het geweld van haar orgasme. Ik voelde hoe ze mijn pik vastklemde!. Had ik je toch gezegd, niet? Maar dat het zo sterk was, wist ik niet. Mijn eikel gom in het licht. Ik greep Arline's haardos en trok haar hoofd omhoog.

Haar mond hing open. Ik gebaarde naar mijn vriend zijn aktie even te staken. Voorzichtig legde ik mijn eikel op haar tong. Ik ging door mijn knieen en schoof hem stukje bij beetje naar binnen. Ze hapte en slikte. Ik haakte haar beide handen los. Meteen greep ze mij bij de basis van mijn paal beet en de andere op mijn heup.

Toen begon ze te bewegen. Mijn vriend nam het ritme over. Met z'n drieën bewogen we, ritmisch op het ritme van onze lust. We genoten tot we er genoeg van hadden. Ik ging terug naar mijn huis en dook onder de douche en in bed. X2 stopte Arline terug in haar kamer. Hij zou haar aan de muur ketenen en blinddoeken. Of hij dat ook meteen deed, of haar nog een uur lang geneukt heeft, dat zou ik later nog wel eens van hem horen.

Morgenochtend krijgt ze van mij weer iets te eten. De volgende ochtend was ik al vroeg op. Het was een stralende dag zonder een enkele wolk. Arline was al wakker toen ik bij haar kwam staan. Ze lag, natuurlijk naakt en met haar rechterhand geketend aan de muur, op het bed. Ik boog me naar haar toe en plaatste een zoen op haar tepel.

Met mijn hand gleed ik van haar knie omhoog naar haar kutje. Ze was zo slim mij niet te hinderen. Ik manoeuvreerde mij tussen haar dijen. Steunend op haar zachte lichaam maakte ik kaar arm los. Kreunend stormde een orgasme vanuit kaar kutje naar haar keel Haar grom was diep en lang en toen ze weer op adem kwam greep ze me stevig beet. Ze trok mij heel dicht tegen zich aan. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info! En nog eens, en nog een keer.

Pas toen zijn eikel in haar keel was aanbeland begon het Sjoerd te dagen. Na weer een pauze, waarin ze de tijd nam om de spieren in haar keel te laten ontspannen, werkte Jennifer die grote pik nog verder naar binnen. Dit alles bij elkaar was voor Sjoerd een ervaring die hij zijn leven lang niet meer zou vergeten. Voordat hij het wist was hij dan ook zover.

Toen Jennifer in de gaten kreeg dat hij op het punt stond om klaar te komen bleef alleen haar tong in beweging, verder wachtte ze rustig af. Sjoerd spoot zijn goedje in haar mond. Ook toen hij al van de inspanning bekomen was hield Jennifer haar lippen om zijn lul. Zelfs de allerlaatste druppel verdween zodoende in haar mond. Daarna trok ze haar hoofd terug, uiterst langzaam en hem al die tijd aankijkend.

Het was een bijzonder gezicht om zijn penis centimeter voor centimeter uit haar mond tevoorschijn te zien komen. Sjoerd beval Jennifer nu om zichzelf weer te gaan vingeren.

Gewillig spreidde Jennifer haar benen weer en begon zich weer te vingeren. Sjoerd wou zijn half slappe lul weer hard maken door zichzelf af te trekken, maar op dat moment ging zijn mobiel af. Het was zijn vriendin Yvonne. Hij nam de telefoon op. Omdat hij niet gezegd had dat Jennifer moest stoppen bleef Jennifer zich ondertussen gewoon masturberen.

Het was extreem geil om met zijn vriendin te praten terwijl Jennifer met zichzelf bezig was. Je bent toch niet vergeten dat we voor vanmiddag nog plannen hebben? In hetzelfde ogenblik besefte hij dat er geen tijd meer was om nog dingen met Jennifer te doen. Jennifer was nog steeds zich zelf aan het vingeren. Sjoerd legde uit aan Yvonne dat het karwei toch iets lastiger was dan vooraf gedacht, maar dat hij er bijna mee klaar was.

Hij zou het redden om op tijd thuis te zijn. Terwijl Yvonne nog allerlei andere dingen te vragen had, zag Sjoerd dat Jennifer bijna bij haar orgasme was. Een aantal tellen later kreunde Jennifer heftig. Ik ben op tijd thuis schat, tot zo meteen. Het was jammer dat hij weg moest, hij had nog zoveel leuke plannetjes met haar.

Maar die zou hij dan maar bewaren voor later. Ik tel zo meteen tot drie. Bij drie val je in slaap. Na een uur word je wakker en dan ga je douchen. Het valt je niet op dat je naakt bent. Het enige dat je je straks herinnert, is dat ik hier was om de computer te repareren.

Vrijwel meteen daarna begon ze diep en kalm te ademen. Sjoerd kleedde zich aan, keek een laatste keer naar dat heerlijke, naakte lichaam op de bank, en ging toen op weg naar huis.

In de weken die volgden herbeleefde Sjoerd de ervaringen van die zaterdagochtend vaak. De beelden van Jennifer, die zijn pik in haar mond had en hem lekker pijpte, waren altijd zo sterk, dat hij zich er een paar keer per dag op kon aftrekken. Dat ze zichzelf aan het vingeren was terwijl hij in gesprek was met Yvonne.

De paar keer dat hij in de tussentijd met Yvonne geneukt had, had hij vooral dat beeld voor ogen gehad. Tijdens een barbecue bij Michael en Marije, zou hij Jennifer voor het eerst weer zien sinds die zaterdagochtend. Vanaf dat moment kon hij zijn ogen niet van Jennifer afhouden. In haar korte rokje zag ze er betoverend uit.

Het vervelende gevolg was wel dat hij door haar een permanente stijve had. Wat hij er ook aan deed om zijn gedachten te verzetten, niets hielp. Zijn pik wilde gewoon niet meer slinken. Bang dat het iemand zou gaan opvallen verzon hij daarom uit wanhoop maar dat hij weer iemand wou hypnotiseren, alleen dat hij dat binnen de persoon hypnotiseerde.

Als eerste was Gerald aan de buurt om gehypnotiseerd te worden. Toen was Marije aan de buurt om gehypnotiseerd te worden door Sjoerd. Nog steeds had Sjoerd een stijve lul dus hij maakte direct van de hypnose van Marije gebruik en beval haar om hem te pijpen. Marije gehoorzaamde direct en ging op de knieën voor Sjoerd zitten en deed de broek van Sjoerd los.

Zij ging vlot met haar hoofd richting de lul van Sjoerd en slurpte de lul gretig naar binnen en begon als een gek te pijpen alsof haar leven er van af hing. Sjoerd had wel gehoord dat meiden die wat steviger waren goed konden pijpen, maar dat maakte hij nu ook mee. Eerst was het Jennifer die hem heerlijk had gepijpt en nu was het Marije die hem heerlijk pijpte.

Yvonne was ook gezet maar had hem nog nooit z’n pijpbeurt gegeven. Binnen enkele minuten had Marije Sjoerd dan ook snel op zijn hoogtepunt gebracht. Hij spoot zijn sperma zonder pardon in haar mond, ze slikte alles gretig door en bleef gewoon door doen totdat Sjoerd zei dat ze kon ophouden. Yvonne was de enige die nog gehypnotiseerd moest worden. Marije ging weer naar buiten en Yvonne kwam binnen. Sjoerd was nog steeds geil en beval Yvonne: Zie je ze daar staan, je broertjes en hun vriendinnen?

Vervolgens trok Sjoerd het rokje van Yvonne tot over haar heupen omhoog en hij spreidde haar benen uiteen met een knie. Het minuscule stringetje dat ze aanhad was geen enkele partij voor hem, dat trok hij eenvoudigweg opzij. Toen hij zijn eikel tussen haar schaamlippen zette merkte hij dat ze nat was.

Drijfnat zelfs, waardoor hij haar makkelijk kon nemen. In een vloeiende beweging zat hij er helemaal in. Sjoerd genoot van het moment. Terwijl hij naar buiten keek, waar de anderen nog steeds met elkaar in gesprek waren, had hij zijn pik diep in het goed geoliede kutje van Yvonne zitten. Terwijl ze samen naar buiten keken neukte hij Yvonne rechttoe rechtaan, stevig en kordaat.

Telkens als hij zich in haar penetreerde klonk het gesmoorde gehijg van Yvonne. Ze mocht dan wel in trance zijn, door de situatie hield ze zich desondanks overduidelijk in. Door dat besef neukte Sjoerd haar nog rauwer. Bruut, en met zijn handen stevig op haar heupen, stuurde hij telkens zijn pik met krachtige stoten naar binnen. In en uit… in en uit… in en uit… De ademhaling van Yvonne ging steeds onregelmatiger. Tot ze ineens haar adem inhield, de spieren in haar onderlijf aanspande, en ze daarna een hoog en schril kreetje slaakte.

Dat onmiddellijk gevolgd werd door het ingehouden gekreun van Sjoerd. Toen hij zijn zaad in haar geloosd had, zo diep als hij kon, viel hij uitgeput op haar neer. Uit het raam kijkend gaf hij nog een laatste, extra ferme duw met zijn heupen. Toen trok hij zijn lul eruit.

hypnose geil en dik